2 Δεκ 2014

Δέκα αποδείξεις ότι η «σοβαρή Χ.Α» είναι εδώ

 Δέκα αποδείξεις ότι η «σοβαρή Χ.Α» είναι εδώ


1) Γιατί έχουν τον Άδωνι Γεωργιάδη και στελέχη της ΟΝΝΕΔ να δηλώνουν ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο

2) Γιατί έχουν τον Σαμαρά να ζητά απομάκρυνση των παιδιών μεταναστών από βρεφονηπιακούς σταθμούς.

3) Γιατί έχουν το Ποτάμι να υποστηρίζει ψευδώς ότι η χούντα άφησε μηδενικό χρέος

4) Γιατί έχουν τον Θανάση Πλεύρη, τέκνο του πατέρα του ελληνικού εθνικοσοσιαλισμού Κωνσταντίνου Πλεύρη, να ζητά μαζί με τη Χρυσή Αυγή, να μην δοθεί η εκπαιδευτική άδεια που δικαιούται ο Ρωμανός και να απομακρυνθούν οι Σύροι πρόσφυγες από το Σύνταγμα γιατί χαλάνε την εορταστική εικόνα της πόλης.

5) Γιατί έχουν τον εκλεκτό του δικτάτορα Παπαδόπουλου, Μάκη Βορίδη, να προετοιμάζεται για την ηγεσία της ΝΔ.

6) Γιατί έχουν ανθρώπους σαν τον Μπαλτάκο να δημιουργεί το κόμμα του στρατού και της αστυνομίας ανοίγοντας κερκόπορτες για την ολοκληρωτική ανατροπή του πολιτεύματος, όπως ζητούσαν παλαιότερα και ΜΜΕ σαν το Protagon.
7) Γιατί είχαν το σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του Χρυσχοϊδη που προετοίμασε το έδαφος της δημοκρατικής εκτροπής με τις προληπτικές συλλήψεις πολιτών και αργότερα τον Λοβέρδο που επιτάχυνε τον εκφασισμό της κοινωνίας με τη διαπόμπευση οροθετικών ασθενών.

8) Γιατί έχουν τον απόλυτο έλεγχο των κυρίαρχων ΜΜΕ, τα οποία κατάφεραν να αποσιωπήσουν για χάρη τους ακόμη και την μεγαλύτερη απεργία πείνας στην Ευρώπη (με 4.000 κρατούμενους), και να ρίξουν το επίπεδο της ελευθερίας του Τύπου στην ίδια θέση με δικτατορίες του Περσικού Κόλπου.

9) Γιατί μετέτρεψαν τη χώρα σε προνομιακό σύμμαχο του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ από το οποίο αγοράζουν εξοπλισμό για τον έλεγχο του πληθυσμού.

10) Γιατί τελικά ο Μιχαλολιάκος είναι κοντός χοντρός και μαυριδερός και δεν γράφει καλά στην κάμερα όσο και αν προσπάθησε να τον φτιασιδώσει το Mega.

Άρης Χατζηστεφάνου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ