28 Νοε 2015

Από την ηρωϊκή επαναστατική δράση των αναρχικών στη Θεσσαλονίκη...

 Από την ηρωϊκή επαναστατική δράση των αναρχικών στη Θεσσαλονίκη...


Αυτήν τη φορά στόχευσαν σωστά, βρήκαν τον αντίπαλο! Μπορεί την προηγούμενη φορά, παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου, να πλάκωσαν στο ξύλο λάθος άτομα (τους πέρασαν για Κνίτες), αλλά τώρα επανορθώσαν! Διαβάζουμε, λοιπόν, για τα τρομερά επιτεύγματα της ηρωϊκής δράσης ομάδας αναρχικών στη συμπρωτεύουσα (διατηρούμε την σύνταξη αυτούσια):

"Την τελευταια εβδομαδα λοιπον καταστρεψαμε παρα πολλες αφισσες του ΚΚΕ μεσα στο ΑΠΘ και μεσα στην πολη,ενω σε καποια σχολη το βραδυ πηραμε ενα πανο τους και το καψαμε ολοσχερως,πριν απο μιαμιση ωρα περιπου εντοπιστηκαν αρκετες φρεσκοκολλημενες αφισες της ΚΝΕ μεσα στο ΑΠΘ,η γλουτολινη δεν ειχε στεγνωσει ακομα,και κατεβηκαν και αυτες,αλλα και παλαιοτερες,μεσα σε αυτην την μιαμιση ωρα εντοπιστηκαν επισης εκατονταδες αφισσες,περιοδικα και κειμενα του ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΠΑΜΕ σε συγκεκριμενη σχολη οπου ητανε κατω απο ενα παγκο διπλωμενα ολα μαζι και απαλλοτριωθηκαν,πολυ υλικο το οποιο θα καταστραφει,για ευνοητους λογους δεν αναφερουμε το ονομα της σχολης" (Πηγή: athens.indymedia.org).


Είναι σαφές ότι τα παιδιά δικαιούνται συγχαρητήρια: Εντόπισαν και κατέστρεψαν τις ΣΩΣΤΕΣ αφίσες, απαλλοτρίωσαν ένα ολόκληρο πανό (το σωστό, το Κουκουέδικο, όχι κανα πανό των δύσμοιρων της Οκδε), εντόπισαν σαν τσακάλια τις σωστές (φρεσκοκολλημένες) αφίσες της ΚΝΕ και τις κατέβασαν. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το κίνημα των αναρχικών-διεθνιστών στη Θεσσαλονίκη προοδεύει. Χτυπά στα ίσια την αντίστοιχη δράση των χρυσαυγιτών και το βραβείο του καλύτερου παρακρατικού ΟΥΓΚανου.

1 σχόλιο:

  1. Πάντως, η αναφορά τους -όπως ακριβώς οι ίδιοι την κάνουν, για τα σιχαμερά πεπραγμένα τους, θυμίζει αναφορά ασφαλιτών στον προϊστάμενό τους...

    Δεν αστειεύομαι μήτε και τ' αναφέρω για να φτύσω την πράξη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

TOP READ