24 Μαΐ 2017

Άθλιοι έμποροι του θανάτου και του ανθρώπινου πόνου!

      

Ποιος βάζει τις βόμβες;! Όποιος κερδίζει από αυτές! Και πώς κερδίζει κανένας από την χθεσινή βόμβα στο Μάντσεστερ;! Μα από την μαζική παραγωγή βομβών και όπλων που θα χρειαστούν για να βομβαρδιστεί το Ιράν, η Υεμένη, η Παλαιστίνη, η Βόρεια Κορέα ή όποιος άλλος βαφτιστεί υπεύθυνος για την χθεσινή βομβιστική επίθεση! Την ίδια ώρα που κάποιοι θα πλουτίζουν από την μαζική παραγωγή όπλων για να εξοπλιστεί η ιμπεριαλιστική στρατιωτική μηχανή που θα επιτεθεί, την ίδια στιγμή οι ίδιοι άνθρωποι θα πλουτίζουν οπλίζοντας το Ισλαμικό Κράτος, τους Μουτζαχεντίν, τους Ταλιμπάν ή όποιον άλλον!
Αυτά όσον αφορά το εμπόριο όπλων γιατί με τα όπλα αυτά δεν θα καταληφθούν εδάφη, αλλά θα καταληφθούν πηγές ενέργειας και ενεργειακοί δρόμοι! Διάφοροι δηλαδή θα αποκομίσουν τεράστια κέρδη από την χθεσινή επίθεση στο Μάντσεστερ!
Εκτός όμως από τους γύπες που θα κερδίσουν τα χοντρά από τις μπίζνες που θα γίνουν με αφορμή την χθεσινή βομβιστική επίθεση, υπάρχουν και τα κοράκια που δεν έχουν την δυνατότητα να βάλουν βόμβες, αλλά μπορούν να αρπάξουν κι αυτά κάτι «ψιλά», μέσα στην αναμπουμπούλα της οσμής του αίματος!
Έτσι αμέσως μετά την αιματηρή βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ η εταιρεία Insider Collections, προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο όσων εθλίβησαν για τα θύματα, προσφέρει μπλουζάκια της Αριάνα Γκράντε (της καλλιτέχνιδος στη συναυλία της οποίας έγινε η βομβιστική επίθεση) πάνω στα οποία έχει τυπωθεί δήλωσή της για τα θύματα του μακελειού, με έκπτωση 50%! Το μπλουζάκι που τυπώθηκε εν ριπή οφθαλμού κοστολογήθηκε από την εταιρεία στα 36,66€ και διατίθεται στην τιμή των 17,75€ ως ένδειξη στήριξης στα θύματα της βομβιστικής επίθεσης!
Μαύρα άθλια κοράκια που ματώνουν τους λαούς και προσπαθούν να κερδίσουν με κάθε τρόπο από το αίμα των αθώων! Άθλιοι λωποδύτες ιμπεριαλιστές, έμποροι του ανθρώπινου πόνου και αίματος! Ψάξτε μετά ποιος τζιχαντιστής έβαλε την βόμβα!

Κώστας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ