19 Ιουλ 2017

Αλητεία στο όνομα του Χριστού!

      


Κυκλοφορεί ένα χαμένο κορμί με ράσο και υπό την ασυλία του ράσου κάνει όσα θα ήθελε να κάνει ο κάθε φασίστας, ο κάθε ρατσιστής, ο κάθε ναζιστής, ο κάθε απόγονος των ταγματασφαλιτών και των δοσιλόγων της κατοχής. Αυτό το παλιοτόμαρο στο όνομα του Χριστού ξεκίνησε πετώντας πέτρες με σφεντόνες σε κεραίες τηλεόρασης και κινητής τηλεφωνίας, συνέχισε κλωτσώντας ATM τραπεζών για να τα ξορκίσει από το 666 και κατέληξε γκρεμίζοντας έργο τέχνης σε πλατεία χωρίς να τον μαζέψει κανένα κράτος και καμία εκκλησία!
Αφού λοιπόν δεν συμμάζεψε κανείς αυτό το παλιοτόμαρο με το ράσο, πήγε ο ναζί στην πλατεία της Λάρισας και βεβήλωσε το Εβραϊκό μνημείο του ολοκαυτώματος δηλώνοντας ότι ο Χίτλερ δεν εξόντωσε ούτε 600.000 Εβραίους και όχι 6.000.000 που έγραψε η ιστορία! Δηλαδή εάν οι δολοφονημένοι Εβραίοι θα ήταν 600.000 δεν θα έτρεχε τίποτε κατά την γνώμη του ρασοφόρου! Αυτός ο ταγματασφαλίτης με το ράσο αφού κλώτσησε το μνημείο του ολοκαυτώματος, κατόπιν το έφτυσε και αποτελείωσε την αλητεία του πετώντας του ένα αυγό!
Ο Φασισταυγίτης ρασοφόρος στον επόμενο τόνο δεν αποκλείεται να αρχίσει να καταδιώκει και να κλωτσοκοπάει πρόσφυγες στο όνομα του Χριστού ή να στήσει πυρά για να κάψει όσους δεν συμφωνούν με την γελοιότητα την οποία πρεσβεύει!
Ο Χριστός δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον αλητάμπουρα με το ράσο κι ούτε θα μπορούσε να έχει! Ο Χριστός δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με κανέναν ρατσιστή και φασίστα! Ο Χριστός δεν μπορεί να έχει σχέση με κανέναν μισάνθρωπο και με κανέναν ελεεινό τραμπούκο. Ίσως κάποιος από αυτούς που χώνουν αθώους στην φυλακή με λειψά δείγματα DNA, να πρέπει να φιλοτιμηθεί και να χώσει αυτόν τον φασίστα στη φυλακή! Η Εκκλησία μετά την βεβήλωση του μνημείου του ολοκαυτώματος στην Λάρισα δήλωσε απλά ότι ο ρασοφόρος δεν ανήκει στις τάξεις της!

Εφραίμ Σύριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ