26 Αυγ 2017

Νοσταλγός της χούντας ο Αρκάς…

       


Παλιότερο σκίτσο του Αρκά
Συριζαία βουλευτής κατηγορεί τον Αρκά ως νοσταλγό της χούντας, γιατί ο Αρκάς έφτιαξε ένα σκίτσο μετά από την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να μην συμμετέχει στο συνέδριο ταύτισης του κομμουνισμού με τον φασισμό στην Εσθονία! Έπιασε ο καημός τους Συριζαίους γιατί ο Αρκάς ταύτισε τον κομμουνισμό με τον φασισμό. Έπιασε ο καημός τους Συριζαίους γιατί ο Αρκάς τον τελευταίο καιρό έγινε πιο Τζήμερος κι απ’ τον Τζήμερο, έγινε δηλαδή «ξεσαλωμένος» υμνητής της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί αυτά τα οποία είπε με τα σκίτσα του ο Αρκάς δεν είναι τίποτε άλλο παρά η άποψη της Ευρωπαϊκής Ένωσης την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προσκυνά, υπηρετεί και προωθεί με κάθε τρόπο. Ο ΣΥΡΙΖΑ κανονικά θα έπρεπε να χαίρεται αφού ο Αρκάς αφενός προωθεί την ίδια πολιτική με τον ίδιο και αφετέρου εκτονώνεται στο σκίτσο και όχι στις ύβρεις ή στα κλωτσομπουνίδια όπως διάφοροι Τζημεριάρηδες!
Αλλά από την άλλη οι Συριζαίοι να κατηγορούν τον Αρκά ως νοσταλγό της χούντας πάει πολύ! Οι Συριζαίοι που εάν ζούσαν οι χουντικοί θα πέθαιναν από κατάθλιψη γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ από τη μια έκλεψε την δουλειά των χουντικών απανταχού της γης κάνοντας όλες τις βρωμοδουλειές και τις βαρβαρότητες του συστήματος χωρίς τανκς και από την άλλη έδειξε τον δρόμο στον καπιταλισμό πώς να τσαλαπατάει τον λαό με αριστερό πρόσημο χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεται με τα τανκς και τις χούντες, αυτοί οι Συριζαίοι τολμούν να μιλήσουν για νοσταλγούς της χούντας! Ίσως βέβαια οι Συριζαίοι εκνευρίζονται με τον Αρκά γιατί μεταξύ των χουντικών δεν επέλεξε τους ίδιους που κάνουν και αναίμακτα πραξικοπήματα! Γιατί οι Συριζαίοι νομίζουν πως ξεχάσαμε το πολιτικό πραξικόπημα της ανατροπής του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος του Ιούλη του 2015 που διέπραξαν μαζί με όλους όσους σήμερα δήθεν μαλώνουν στήνοντας ένα δίπολο δεξιάς – αντιδεξιάς!
Κανονικά ο Αρκάς θα έπρεπε να φτιάξει ένα ακόμα σκίτσο το οποίο να αναφέρεται στο περσινό αντικομμουνιστικό συνέδριο στην Μπρατισλάβα, ένα συνέδριο ίδιο ακριβώς με το φετινό στην Εσθονία, όπου όλοι μαζί Συριζαίοι αριστεροί, κεντρώοι, δεξιοί και ακροδεξιοί συμφωνούσαν στην ταύτιση του κομμουνισμού με τον φασισμό! Εάν όμως έφτιαχνε τέτοιο σκίτσο ο Αρκάς πώς θα εξυπηρετούσε την αποπροσανατολιστική αντιπαράθεση της πλάκας;! Γιατί κι ο Αρκάς μια χαρά ξυπνιός είναι και μια χαρά ξέρει τι έκανε και γιατί το έκανε! Ο Αρκάς δεν εκτέθηκε παριστάνοντας τον Τζημεριάρη από αφέλεια ή από φανατισμό!!

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ