26 Αυγ 2017

Αποκλεισμός της Ιβάν Σαββίδης Ανώνυμης Εταιρείας από το Europa League…

        


Αυτό το πράγμα που αποκλείστηκε με αυτόν τον πανηγυρτζίδικο τρόπο από το Europa League δεν ήταν ο ΠΑΟΚ, δεν ήταν ο δικέφαλος του Βορρά, δεν ήταν καν Ελληνική ομάδα! Από το Europa League αποκλείστηκε η Ιβάν Σαββίδης Ανώνυμη Εταιρεία, αποκλείστηκε ένα ντροπιαστικό πράγμα, όχι εξαιτίας του πώς έπαιξε γιατί αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, αλλά εξαιτίας της σύνθεσής του!
Ο Ιβάν Σαββίδης που μας πουλάει ποντιακό Ελληνισμό εκατό δολάρια το κιλό, που έχει αυτοαναγορευθεί σε υπερασπιστή, προστάτη και διαφημιστή του Ποντιακού Ελληνισμού έφτιαξε μία ομάδα η οποία παίζει με μια εντεκάδα που δεν έχει όχι Πόντιο αλλά ούτε Έλληνα παίχτη! Ο Ποντιαράς επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης έφτιαξε μία επιχείρηση στην οποία δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας βασικός εργαζόμενος παρά μόνο αναπληρωματικοί! Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι επιχείρηση, τουλάχιστον στο μυαλό των φιλάθλων του και έτσι με σεβασμό θα έπρεπε να την αντιμετωπίσει ο Ποντιαράς επιχειρηματίας, ο οποίος έκανε όχι μόνο τους Παοκτσήδες αλλά όλους τους Έλληνες να νιώσουν την ντροπή να δούνε τον ΠΑΟΚ, των ποδοσφαιρικών και όχι μόνο αγωνιστικών παραδόσεων, να παίζει απέναντι σε μια Σουηδική ομάδα χωρίς ούτε έναν βασικό Έλληνα παίχτη και ο μόνος Έλληνας παίχτης στον αγωνιστικό χώρο να είναι παίχτης της αντιπάλου ομάδας!
Τέτοιου είδους ποδόσφαιρο κομίζουν οι διάφοροι Σαββίδηδες! Ένα ποδόσφαιρο επιχείρηση για τους δικούς τους σκοπούς χωρίς ακαδημίες, χωρίς τμήματα για να μαθαίνουν ποδόσφαιρο και να παίζουν στις μεγάλες ομάδες τα Ελληνόπουλα! Εκεί κατάντησαν το ποδόσφαιρο οι Σαββίδηδες με τις πλάτες και την ανοχή της Ελληνικής πολιτείας δεκατρία χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro του 2014! Και μη χειρότερα, γιατί εάν έτσι βολέψει και τους υπόλοιπους προέδρους των ΠΑΕ, που έχουν καταντήσει το ποδόσφαιρο αηδία, θα πηγαίνουμε στα γήπεδα της Σουηδίας για να δούμε να παίζει Έλληνας παίχτης!
Αυτό βέβαια είναι το εμπορευματοποιημένο ποδόσφαιρο, αυτός είναι ο εμπορευματοποιημένος αθλητισμός! Ένα χάλι μαύρο, ένας ΠΑΟΚ χωρίς Έλληνες παίχτες! Ε αφού έτσι είναι το ποδόσφαιρο γιατί κατηγορείτε τον Ιβάν;! Είπαμε! Γιατί μας πούλησε και μας πουλάει πολύ πατριωτισμό, πολύ Ελληνισμό και δη πολύ Ποντιακό Ελληνισμό όπου τον βολεύει κι όποτε τον βολεύει. Κι επειδή έχουν πολλοί Πόντιοι παρασυρθεί για τις καλές του προθέσεις στην δράση του στο Ποντιακό στοιχείο ας προσέχουν κι ας πάρουν τα μέτρα τους γιατί μπορεί να δουν αύριο μεθαύριο καμιά Ποντιακή Ομοσπονδία υπό την αιγίδα του Ιβάν Σαββίδη με πρόεδρο τον Λουτσέσκου, αντιπρόεδρο τον Λούμπος Μίχελ και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Σάχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Τζάλμα, Μακ και Πρίγιοβιτς.

Αιμίλιος Θεοφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ