11 Οκτ 2017

Ο Άνθιμος, οι ομοφυλόφιλοι και οι κομμουνιστές!

        


Για τους ομοφυλόφιλους και γι’ αυτούς που αλλάζουν φύλο ήταν η κουβέντα του σπουδαίου δημοσιογράφου Παπαδάκη και του Παναγιότατου Μητροπολίτου Άνθιμου, αλλά έφτασε και στους κομμουνιστές! Ο Άνθιμος ρωτήθηκε για το αν αποκλείει η εκκλησία ανθρώπους που είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι επειδή είναι ομοφυλόφιλοι ή αριστεροί και απάντησε ότι τους δέχεται όλους! Κατόπιν ο Άνθιμος ρωτήθηκε εάν η εκκλησία παρεμβαίνει πολιτικά και απάντησε ότι δεν γίνεται τέτοιο πράγμα. Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα ανθρώπους οι οποίοι ψηφίζουν ΚΚΕ αλλά πιστεύουν στο Θεό, τους οποίους η εκκλησία τους δέχεται με τα πολιτικά τους πιστεύω χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να τα αλλάξει!
Όλα καλά κι όλα ωραία, αλλά κρίμα που πριν δηλώσει ο καλός δημοσιογράφος Παπαδάκης χαρούμενος για την νηφάλια φωνή που άκουσε από τον Άνθιμο, δεν τον ρώτησε εάν η εκκλησία δέχεται τους κομμουνιστές όπως δεχόταν τους Μακρονησιώτες και τους άλλους πολιτικούς κρατουμένους, ευλογώντας τους ξυλοδαρμούς και τις εκτελέσεις τους! Ή αν η εκκλησία δέχεται τους κομμουνιστές όπως εκείνους τους ΕΑΜίτες Μητροπολίτες τους οποίους η εκκλησία καθαίρεσε και διαπόμπευσε, μετά την εποποιία του ΕΑΜ – ΕΛΑΣ, γιατί ήταν αγωνιστές κι όχι δοσίλογοι σαν τον Αρχιεπίσκοπο Δαμασκηνό και τους παρατρεχάμενούς του ιεράρχες!
Κρίμα που δεν ρώτησε ο καλός και ο αντικειμενικός δημοσιογράφος Παπαδάκης τον Άνθιμο αυτά τα δύο για να γελάσουμε Ορθόδοξα Χριστιανικά!

Κώστας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ