11 Οκτ 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Απαγορεύτηκαν με τροπολογία οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας!

       


Οι κραυγές των οπισθοδρομικών εναντίον του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, κάλυψαν την τροπολογία η οποία κατατέθηκε μαζί με το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου και ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία και το Ποτάμι. Δυστυχώς οι άλλες πολιτικές δυνάμεις δεν έκαναν καμία αναφορά στην σωτηρία της πρώτης κατοικίας από την κυβέρνηση της Αριστεράς παρά προτίμησαν τις σκοταδιστικές κορώνες εναντίον του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου. Οι κυβερνητικοί βουλευτές προτίμησαν να μην κάνουν αναφορά στο θέμα για να μην αντιληφθούν οι «θεσμοί» την τροπολογία και αντιδράσουν!
Τελικά η Αριστερά βούλωσε τα στόματα όσων την κατηγορούσαν λέγοντας πως το νομοσχέδιο αλλαγής ταυτότητας φύλου είναι δήθεν προοδευτικός κουρνιαχτός για να καλύψει τα αντιλαϊκά της μέτρα και την αρπαγή της λαϊκής κατοικίας! Καμία λαϊκή κατοικία δεν πρόκειται να αρπαχτεί, αφού η κυβέρνηση σ’ αυτό το τόσο προοδευτικό νομοσχέδιο της αλλαγής ταυτότητας φύλου εισήγαγε τροπολογία για την προστασία της πρώτης κατοικίας! Στην τροπολογία προβλέπεται ότι η προστασία ισχύει μέχρι το τέλος του 2021. Εάν μέχρι τότε αυτοί, των οποίων η πρώτη κατοικία κινδυνεύει, δεν αποκτήσουν δεύτερη κατοικία, η πρώτη κατοικία τους απαλλάσσεται από κάθε βάρος και κάθε δέσμευση εξαιτίας των χρεών τους και απαγορεύεται να ξαναδεσμευτεί! Επίσης οι τράπεζες θα είναι υποχρεωμένες να πληρώσουν με τόκο όσα δικαστικά έξοδα έκαναν οι ωφελούμενοι από την συγκεκριμένου τροπολογία, οι οποίοι θα μπορούν να ζητήσουν και χρηματική αποζημίωση από τις τράπεζες για ψυχική οδύνη!
Μετά πέρασε από έξω, η ώρα τρεις τα μεσάνυχτα, ένας ηλίθιος μαρσάροντας το μεγάλου κυβισμού όχημά του με τις πειραγμένες εξατμίσεις και το όνειρο έλαβε τέλος! Πάει η πρώτη κατοικία! Μας έμεινε όμως η αλλαγή ταυτότητας φύλου!

Οράτιος Μενιππίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ