12 Οκτ 2017

Εδώ φακελώματα, εκεί φακελώματα, πουθενά τα φακελώματα…

        

…από το «εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς;»!
Σαν να μην συνέβησαν ποτέ! Μία φάμπρικα παρακολουθήσεων και φακελωμάτων πολιτών, φορέων και πολιτικών που δραστηριοποιούνται για την προστασία του περιβάλλοντος θάφτηκε και κατά πως φαίνεται αποκλείεται να ξεθαφτεί!
Τα συστημικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης «έθαψαν» την αποκάλυψη από την πρώτη στιγμή! Ο ίδιος ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου μετά από ένα μήνα ενέκρινε ψήφισμα καταδίκης των παρακολουθήσεων και των φακελωμάτων και αποφάσισε αντιπροσωπεία του να παρέμβει στους αρμόδιους φορείς με το ψήφισμα! Από την έγκριση του ψηφίσματος πέρασε ήδη μία εβδομάδα και το κείμενο δεν έχει αναρτηθεί ούτε στην ιστοσελίδα του δήμου. Εάν και η παρέμβαση στους αρμόδιους φορείς γίνει με την ίδια ταχύτητα τότε αυτό που έχουμε να ευχηθούμε είναι καλά Χριστούγεννα του έτους…!
Πάντως για να μην μείνει η εντύπωση ότι ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου κωλυσιεργεί για να μην κάνει τίποτα, θα πρέπει να πληροφορήσουμε τον κόσμο ότι, όπως μας πληροφορεί η ιστοσελίδα του, οργανώνει σεμινάριο για την Οργάνωση της Ντουλάπας μιας και έφτασε ο Οκτώβριος και πρέπει να μαζευτούν τα καλοκαιρινά ρούχα και να βγουν τα χειμωνιάτικα!

Θεόφραστος Ασκλήπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ