21 Φεβ 2018

Τελικά ο Πελετίδης δεν είναι αδιάφθορος…

        

Τελικά ο Πελετίδης και η παράταξή του δεν είναι τόσο αδιάφθοροι όσο αυτοπαρουσιάζονται και όσο τους παρουσιάζουν οι ΚΚέδες! Τελικά ο Πελετίδης δεν είναι άσπιλος, αμόλυντος και αθώος όπως νομίζει το πανελλήνιο χάρη στην προπαγάνδα των ΚΚέδων! Τελικά ο Πελετίδης και η παράταξή του μπορεί να μην έχουν πολλά μειονεκτήματα αλλά έχουν ένα φοβερό και τρομερό μειονέκτημα, που ξεπερνάει όλα τα σκάνδαλα μαζί!
Ο Πελετίδης είναι από το Ρυάκιο Κοζάνης! Ο Πελετίδης δεν είναι Πατρινός! Και όχι μόνο αυτό αλλά και αρκετοί από τους συνεργάτες του δεν είναι Πατρινοί! Εάν δεν είναι έγκλημα το να είσαι δήμαρχος Πατρέων και να μην είσαι Πατρινός τότε πιο είναι έγκλημα;! Εάν δεν είναι έγκλημα να μην είσαι ντόπιος στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας τότε ποιο είναι;!
Αυτό το τεράστιο έγκλημα του Πελετίδη κατήγγειλαν με καρναβαλικό άρμα, Συριζαίοι καρναβαλιστές που έλαβαν μέρος στην καρναβαλική παρέλαση της Πάτρας! Οι περισσότεροι Πατρινοί αποδοκίμασαν τη Συριζαίικη καρναβαλική έμπνευση διότι τους υποβίβαζε στο επίπεδο του τελευταίου χωριού της Ελλάδας όπου ίσως να γίνονται τέτοιες κουβέντες, αλλά αυτό δεν ήταν σωστό αφού οι Συριζαίοι ως οι μεγαλύτεροι μασκαράδες που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος, κάτι παραπάνω ξέρουν από καρναβάλι!
Του χρόνου το Συριζαίικο καρναβαλικό άρμα θα αναδείξει την Ποντιακή καταγωγή του Κώστα Πελετίδη ως έγκλημα κατά της Πάτρας!!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ