7 Σεπ 2018

Φασιστοειδή επιτέθηκαν σε εννιάχρονο κορίτσι με μαντίλι στη Λέσβο γιατί το πέρασαν για προσφυγοπούλα!

Αν οι φασίστες δεν ήταν επικίνδυνα κτήνη, θα ήταν για γέλια και για κλάματα. Και η νηπιακή τους σκέψη θα θύμιζε εκείνο το σκετς των ΑΜΑΝ με τους “Μακεδονομάχους” που έσπαγαν τα αυτοκίνητα που είχαν αθηναϊκές πινακίδες. Εδώ τη θέση των αμαξιών την παίρνουν οι άνθρωποι και των πινακίδων, όσοι φοράνε μαντίλες που παραπέμπουν σε μουσουλμανικό έθιμο (αν και δεν είναι πολύ μακρινή η εικόνα των γιαγιάδων με το σάλι στην ελληνική επαρχία, που έκρυβαν το πρόσωπό τους).
Το περιστατικό συνέβη στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου. Τα φασιστοειδή δεν είχαν την απαραίτητη σκέψη για να σκεφτούν τι σημαίνει Παντελεήμονας και να πράξουν αντίστοιχα, βλέποντας το κορίτσι όμως σκέφτηκαν πως μια μικρή Μουσουλμάνα μολύνει τον ιερό τους χώρο και έσπευσαν να του επιτεθούν και να του δώσουν ένα μάθημα (ελληνόψυχης φιλοξενίας).
Έχουν δώσει μάλιστα στα τάγματα κρούσης τους την ονομασία “ομάδες περιφρούρησης”, που περιφρουρούν την καθαρότητα της ελληνικής φυλής και την καθαρή αγνή βλακεία αυτού του είδους των “πατριωτών”. Το “ωραίο” της υπόθεσης είναι πως η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές, αφού δέχτηκε τη “συγγνώμη” των δραστών, ενώ ούτε η μητέρα του εννιάχρονου κοριτσιού με το μαντίλι κατέθεσε μήνυση εναντίον τους.
Είναι γνωστό εξάλλου πως όσοι πέφτουν στα νύχια της αστυνομίας, καθαρίζουν συνήθως με μια συγνώμη και μένουν ελεύθεροι την αμέσως επόμενη στιγμή. Με εξαίρεση πχ κάτι κομμουνιστές που κάνουν αφισοκόλληση για το Φεστιβάλ τους, κρατούνται όλη νύχτα στο Τμήμα και σέρνονται στα δικαστήρια, γιατί απειλούν πραγματική απειλή για το κοινωνικό σύνολο, σε αντίθεση με τις “ομάδες περιφρούρησης” που το προστατεύουν από τους ξένους…
Χαρακτηριστικό είναι πως οι ομάδες των φασιστοειδών έχουν αναλάβει τον έλεγχο των σπιτιών, για να εξασφαλίσουν πως δε θα φιλοξενηθεί κανείς πρόσφυγας σε αυτά. Ενώ σε μία περίπτωση, με παρόντες τους αστυνομικούς, εκκένωσαν ένα σπίτι στο οποίο δύο Τσέχες αλληλέγγυες έδιναν στέγη σε πέντε Αφρικανούς που είχαν αιτηθεί να τους δοθεί άσυλο. Προφανώς υπάρχει καταμερισμός εργασίας μεταξύ αστυνομικών και “περιφρουρητών” οπότε δεν μπλέκει ο ένας στα πόδια του άλλου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ