24 Οκτ 2018

Δίνουνε μίζες οι καπιταλιστές;!

       


Η υπόθεση Παπαντωνίου είναι μια απαράδεκτη υπόθεση όχι γιατί κατηγορείται ο Γιάννος και η γυναίκα του, άλλωστε ποιοι είναι αυτοί, αλλά γιατί συκοφαντείται ένας επιχειρηματικός κολοσσός που εμπορεύεται όπλα! Βέβαια οι καλοί εισαγγελείς και ανακριτές δεν θα σκεφτόταν ούτε στα πιο προχωρημένα τους όνειρα να κατηγορήσουν έναν καπιταλιστικό κολοσσό, αλλά ακόμα και η έμμεση συκοφαντία του κολοσσού, μέσω της υπόνοιας, προς το παρόν, για τον Γιάννο ότι έλαβε μίζα από αυτόν τον επιχειρηματικό κολοσσό, είναι επιλήψιμη! Οι καπιταλιστές δεν δίνουν μίζες, οι καπιταλιστές δε λαδώνουν κανέναν, γιατί ο καπιταλισμός είναι το ομορφότερο, το πιο αξιοκρατικό, το πιο τίμιο, το πιο προοδευτικό και το πιο δημοκρατικό σύστημα! Καμία ανοχή στη συκοφαντία, έστω και στην έμμεση, των πλουτοκρατών! Τζήμεροι και άλλοι τινές πρέπει να ξεσηκώσουν θύελλα διαμαρτυρίας γι’ αυτήν την έμμεση προσβλητική απόφαση της δικαιοσύνης σε βάρος των τίμιων λεφτάδων!
Στους εντιμότατους ανακριτές και εισαγγελείς θα προτείναμε να ασκήσουν δίωξη σε βάρος της γαλλικής εταιρείας THALES που φέρεται να έδωσε τις μίζες στον Παπαντωνίου και να ζητήσουν από τη Γαλλική δικαιοσύνη να συλλάβει τους μετόχους της και να τους στείλει στην Ελλάδα για να δικαστούν! Αλλιώς ας αφήσουν ελεύθερους τον Παπαντωνίου και τη γυναίκα του, που φέρονται να πήραν μίζες, γιατί η σύλληψή τους χωρίς τη σύλληψη αυτών που φέρονται να δώσανε τις μίζες είναι ένας κουρνιαχτός για να κρύψει τη σαπίλα και τη βρώμα του καπιταλισμού! Το ίδιο προτείνουμε και σε όσους πολιτικούς ανακάλυψαν την Αμερική και καταφέρονται εναντίον του Γιάννου γιατί λένε ότι άρπαξε μίζες! Αν τολμάνε ας καταφερθούν και εναντίον αυτού που φέρεται πως έδωσε τη μίζα, αλλιώς ας βγάλουν τον σκασμό!
Ποστ

ΥΓ: Δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι μπορεί να ασκηθεί δίωξη εναντίον οποιουδήποτε επιχειρηματικού κολοσσού αφού εκείνοι κυβερνάνε! Κι αν καμιά φορά γινόταν κάποια τέτοια ενέργεια θα ήταν εναντίον κάποιου υπαλλήλου του κολοσσού κι όχι εναντίον των μετόχων του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ