12 Αυγ 2019

Έκλεισε μέχρι και το site της Χρυσής Αυγής

Σε ολοκληρωτική διάλυση οδεύει το ναζιστικό μόρφωμα.
Η Χρυσή Αυγή μετά την εκλογική ήττα που υπέστη οδεύει στην πλήρη διάλυση του κομματικού της πυρήνα, με μαζικές αποχωρήσεις κεντρικών στελεχών, πολιτευτών, κομματικών οργανώσεων και μελών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και ο Γιάννης Λαγός που εξελέγη Ευρωβουλευτής ανεξαρτητοποιήθηκε λίγο μετά την ήττα στις βουλευτικές εκλογές, ενώ το καθεστώς ήττας αναμένεται να «ανοίξει στόματα» στην πολύκροτη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Είναι άλλωστε ενδεικτικό ότι πλέον ούτε η… ιστοσελίδα της οργάνωσης δεν υπάρχει καθώς άλλαξε η διεύθυνση από το xryshaygh.com στο xrisiavgi.com, με την ιστοσελίδα να μην εμφανίζεται καν στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης του google search. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της realnews, η αλλαγή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης οφείλεται στην αποχώρηση του Δημήτρη Βογιατζή, κεντρικού στελέχους της ναζιστικής οργάνωσης, ο οποίος είναι απόφοιτος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου του Γκρίνγουιτς και είχε «στήσει» την ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Η επόμενη κίνηση είναι το κλείσιμο και των κεντρικών γραφείων στην λεωφόρο Μεσογείων, καθώς δεν υπάρχουν πλέον πόροι για να συντηρηθούν τα έξοδα στο πολυόροφο κτίριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ