Δεν πέρασε καιρός από την άθλια, χαφιέδικου τύπου δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων διαδηλωτή και ο- γνωστός και μη εξαιρετέος- βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος «ξαναχτυπά» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συνεχίζοντας να ακολουθεί μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές, ο βουλευτής έβγαλε στη φόρα τα στοιχεία του ατόμου – υπαλλήλου του Υπουργείου Πολιτισμού- που κατήγγειλε στην αστυνομία την παρακολούθηση της ταινίας «Τζόκερ» στον κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ» από ανήλικους. 
Μία χρήστης του Twitter που συνέστησε στο Μπογδάνο «να βάλει κουκούλα», έλαβε μια απάντηση που μόνο ως απειλή μπορεί να εκληφθεί: «Κουκούλα φοράς εσύ και το ανώνυμο ακάουντ σου. Έννοια σου όμως. Η ρύθμιση αυτού του πεδίου με αυτόματες άρσεις ανωνυμίας είναι θέμα χρόνου».
bogdanos tweet
Ακολούθησαν δεκάδες σχόλια, που στην πλειοψηφία τους αποδοκίμασαν τις χαφιέδικες πρακτικές που ακολουθεί ο βουλευτής.
Το ερώτημα, ωστόσο, που τίθεται είναι το εξής: Ξέρει κάτι ο Μπογδάνος για ενδεχόμενη πρόθεση της κυβέρνησης να νομοθετήσει υπέρ της «αυτόματης άρσης ανωνυμίας» στο διαδίκτυο; 
Σε κάθε περίπτωση, ο χώρος του διαδικτύου (όπως και άλλα μέσα, η τηλεόραση, το ραδιόφωνο, οι εφημερίδες κλπ.) κυριαρχείται και ελέγχεται σήμερα από μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους.  Η φαινομενική ανωνυμία που προσφέρει γίνεται κι’ αυτή, πολλές φορές, αντικείμενο εκμετάλλευσης των αστικών μηχανισμών ενάντια στο οργανωμένο εργατικό-λαϊκό κίνημα. Αυτό το γνωρίζουν οι «Μπογδάνοι» και όλοι όσοι υπηρετούν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα.