8 Φεβ 2020

Ν. Μαυροκέφαλος: “Αν θέλετε ασφαλές μέρος για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, πάτε στη Σούδα να σας φυλάνε οι ΝΑΤΟϊκοί. Αλλά κι εκεί θα μπούμε…”


Σκεφτείτε πού θα ήταν σήμερα τα πράγματα αν δεν ήταν το ΠΑΜΕ και τα Συνδικάτα να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της εργατικής τάξης.
Αυτή ήταν μία αποστροφή από την παρέμβαση του Νίκου Μαυροκέφαλου εκ μέρους της ΔΑΣ και του ΠΑΜΕ στις εργασίες του 31ου Συνεδρίου του ΕΚ Αθηνών. Μεταξύ όσων είπε, σε μια ομιλία με καταιγιστικό ρυθμό, ξεχωρίζει η προτροπή του προς τη συνδικαλιστική μαφία, να αναζητήσει καταφύγιο στη Βάση της Σούδας για τις αθλιότητες και τις νοθείες της, για να την φυλάνε οι ΝΑΤΟϊκοί.
-Αλλά κι εκεί θα μπούμε. Κι εκεί θα βρείτε μπροστά σας τους εργάτες.
Και συνέχισε σημειώνοντας ότι οι εργατοπατέρες είναι γαντζωμένοι με τις καρέκλες τους.
Η διοίκηση της ΓΣΕΕ είναι το μοναδικό ακούνητο πράγμα εδώ και 12 χρόνια. Έχουν αλλάξει κυβερνήσεις, κόμματα, καταστάσεις, ακόμα και αρχι-επίσκοπος, αλλά η ηγεσία της ΓΣΕΕ εκεί, δεν το κουνάει με τίποτα.
Σχολίασε πως ο διοικητικός απολογισμός της πλειοψηφίας αποτελείται μόνο από Δελτία Τύπου, γιατί μόνο αυτό έχει να παρουσιάσει. Και όταν έρχεται η ώρα της αγωνιστικής κινητοποίησης, έχει μόνο αφίσες και φωτογραφίες στελεχών. Ενώ αν ανοίξει κανείς το site του ΠΑΜΕ και τον Ριζοσπάστη, θα δει αντιθέτως χιλιάδες εργαζόμενους στους δρόμους να διαδηλώνουν.
Στο βίντεο που ακολουθεί, και ανέβηκε στο κανάλι του ΠΑΜΕ στο YouTube, μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τοποθέτησή του, όπου δίνει απάντηση στις προκλήσεις και την απεργοσπαστική στάση του Παναγόπουλου και της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, αλλά και μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα για την απεργία στις 18 Φλεβάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ