8 Φεβ 2020

ΚΚΕ: Ο ΣΚΑΪ αρνήθηκε την παρέμβαση εκπροσώπου των συνδικάτων στην αθλιότητα Παναγόπουλου


«Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται την ελευθερία λόγου, για την οποία κατά τα άλλα κόπτονται» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, αναφερόμενο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, μετά τις άθλιες συκοφαντίες και τα ψέματα κατά του αγωνιζόμενου εργατικού κινήματος και του ΚΚΕ, που εξαπέλυσε από εκπομπή του σταθμού ο διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος (δείτε αναλυτικά στην Κατιούσα εδώ). Το ΚΚΕ καταγγέλλει ότι «η αθλιότητα οργανώθηκε τουλάχιστον με την ανοχή του ΣΚΑΪ και των συντελεστών της συγκεκριμένης εκπομπής, οι οποίοι αρνήθηκαν την παρέμβαση εκπροσώπου των συνδικάτων, προκειμένου να απαντήσει στις συκοφαντίες Παναγόπουλου». Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ έχει ως εξής:
«Μετά το χθεσινό παραλήρημα σε βάρος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στη Βουλή, απ’ τον υπουργό “Εργοδοσίας” Βρούτση, σειρά πήρε σήμερα το συνεταιράκι του, ο διορισμένος πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Παναγόπουλος, επαναλαμβάνοντας τις ίδιες ακριβώς άθλιες επιθέσεις σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Είναι προφανές ότι Βρούτσης και Παναγόπουλος είναι σε κοινή – αν όχι και προσυνεννοημένη – αποστολή. Κι όλα αυτά παραμονές μιας μεγάλης απεργιακής μάχης για το Ασφαλιστικό, που προσπαθούν να οργανώσουν όλα τα συνδικάτα σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Για όλα αυτά φυσικά ο Παναγόπουλος δεν βρήκε να πει λέξη!
Ολη αυτή η αθλιότητα οργανώθηκε τουλάχιστον με την ανοχή του ΣΚΑΪ και των συντελεστών της συγκεκριμένης εκπομπής, οι οποίοι αρνήθηκαν την παρέμβαση εκπροσώπου των συνδικάτων, προκειμένου να απαντήσει στις συκοφαντίες Παναγόπουλου.
Προφανώς έτσι αντιλαμβάνονται την ελευθερία λόγου, για την οποία κατά τα άλλα κόπτονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ