13 Μαρ 2012

Πολιτική βαρβαρότητα !


Πολιτική βαρβαρότητα !





Βγήκαν οι αστοί μέσω του ΒΗΜΑτοδώτη τους να “ βοηθήσουν” το εργατικό – λαϊκό κίνημα να βρει το “σωστό” δρόμο του (στα πλαίσια των αναγκών τους )..


Τους έπιασε η έγνοια και ο πόνος ξαφνικά για τη λύτρωση του λαού μας .


Τους έπιασε έγνοια και πόνος ξαφνικά για ποιον άλλον ;
Για το κουκουέδικο !
Με ένα προβοκατόρικο κείμενο κάποιου έμμισθου κοντυλοφορίσκου , δήθεν κριτικό και καλοπροαίρετο , σκορπούν χωλή κουτοπονηριά και “συμβουλές” σε ανθρώπους ψημένους στον αγώνα για την απελευθέρωση των κολασμένων από τα δεσμά της εκμετάλλευσης και της τυραννίας .
Οι κομουνιστές, όμως, όπως πολύ καλά γνωρίζουν δεκαετίες ολόκληρες οι εντολείς παρόμοιων δημοσιολογιμάτων δε χτυπιούνται μα ούτε και κλονίζονται από παρόμοιου ήθους και στοχεύσεων κείμενα και προβοκάτσιες .
Το ξέρουν πολύ καλά . 
Η ηθική , οι αξίες και πολιτική δράση των κομουνιστών δεν έχει καμία σχέση με τη σαπίλα και τη βαρβαρότητα δημοσιογραφίσκων και έμμισθων νεροκουβαλητών των αστών.
Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι κ' αλλιώς . 


  
Δεκαετίες τώρα η ηθική μας , οι σκοποί και η πολιτικές μας συγκρούονται .

Συγκρούστηκαν όταν οδηγούσατε το λαό μας στη Μικρασιατική καταστροφή .
Συγκρούστηκαν όταν τσακίζατε τους πρόσφυγες στο βωμό των κερδών σας.
Συγκρούστηκαν τη περίοδο της οικονομικής κρίσης και της τότε χρεοκοπίας του λαού όταν στηρίζατε (όπως και σήμερα) ντόπιους και ξένους ομολογιούχους .
Συγκρούστηκαν όταν στην προσπάθειά σας να φιμώσετε κάθε ίχνος αντίστασης στη βάρβαρη οικονομική πολιτική δε διστάσατε ακόμα και τη χούντα του Μεταξά να παρουσιάσετε ως εθνοσωτήρια.
Συγκρούστηκαν όταν στηρίξατε τις εξορίες, τους βασανισμούς και τη φυσική εξόντωση χιλιάδων αγωνιστών για να ολοκληρωθεί η “δουλειά” της διαρκούς κλοπής του ιδρώτα του Ελληνικού λαού.
Συγκρούστηκαν στα χρόνια της Ναζιστικής κατοχής όταν η πένα σας στάζοντας αίμα ευγνωμονούσε και κολάκευε το κατακτητή του λαού μας.
Συγκρούστηκαν στα χρόνια μετά την απελευθέρωση όταν με τις ίδιες πένες εξυμνούσατε το βασιλιά, τους συνεργάτες των Γερμανών και τους νέους κατακτητές .
Συγκρούστηκαν όταν οι πένες σας σημάδευαν δεκάδες χιλιάδες αντιστασιακούς αγωνιστές οδηγώντας στα εκτελεστικά αποσπάσματα και στα κολαστήρια των τόπων εξορίας. 
Συγκρούστηκαν όταν “βαρούσατε” υποκλίσεις στους δικτάτορες και στις επιλογές των ίδιων και των εντολέων τους.
Συγκρούστηκαν στην απαίτηση της τάξης που εκπροσωπείτε για ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ.
Συγκρούστηκαν για τη συνθήκη του Μάαστριχτ , για την ένταξη στη ζώνη του ευρώ, για το σχέδιο Ανάν .


Συγκρουόμαστε καθημερινά στους χώρους δουλειάς ,στο χωράφι , στο πολιτισμό , στον αγώνα για την ειρήνη και την εθνική μας ανεξαρτησία, στα σχολεία , σε κάθε βήμα που κάνει ο λαός μας για να ξεφύγει από τη μιζέρια και την εξάρτηση.


Συγκρουόμαστε και σήμερα όμως όταν για τα κέρδη σας και τα κέρδη των ντόπιας και ξένης κοπής ομολογιούχων , οδηγείτε το λαό μας στην ευελφάλεια “κόλαση” που με περισσή μαεστρία χρόνια τώρα μέσω της Ε.Ε ετοιμάσατε ο καθένας απ το πόστο του.


Ο λαός μας , το εργατικό κίνημα όλα αυτά τα χρόνια έμαθαν καλά ότι και για τη παραμικρή κατάκτηση και πρόοδο που έκανε , έπρεπε να σηκώσει το ανάστημα του και να διαλύσει το τοίχο λάσπης , παραπληροφόρησης και ίντριγκας που του υψώνατε.
Στη διαρκή αυτή σύγκρουση χρησιμοποιήσατε και χρησιμοποιείτε όλα τα όπλα και μεθόδους.
Οι αφέντες δε μας συγχωρούν τίποτα ... Και καλά κάνουν ...
Ούτε εμείς δεν είμαστε όμως υποχρεομένοι να τους συγχορέσουμε..
Απέναντι , στη χωλή και τη βία σας , ξέρετε πολύ καλά , μα οι κομουνιστές ξέρουν ακόμη καλύτερα μέσα από τη πείρα και τις αρχές τους , ότι το κουκουέδικο έχει ένα ιερό όπλο .
Ενα ιερό και αδιαπραγμάτευτο όπλο που το κράτησε ζωντανό και ετοιμοπόλεμο σε κάθε φάση του αγώνα. 
Το μπολσεβίκικο τρόπο δουλειάς , το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό βασισμένο σε μια ανώτερη απελευθερωτική ηθική που εσείς ούτε μπορείτε ούτε θέλετε να κατανοήσετε.
Είναι το όπλο που σας εκνευρίζει γιατί χτυπά αυτό ακριβώς το υπογάστριο της εκμεταλλευτικής τάξης , και του συστήματός της. 
Είναι το όπλο που σε τελική ανάλυση απελευθέρωσε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους από τη φασιστική βαρβαρότητα , της πιο ακραίας πολιτικής έκφρασης των οικονομικών πολιτικών που στηρίξατε και στηρίζετε. Είναι το όπλο που, όταν αμφισβητήθηκε ή απεμπολήθηκε, οδήγησε τελικά στο πισωγύρισμα λαών δεκαετίες στο παρελθόν.
Εσείς το ξέρετε καλά αυτό .
Ξέρετε πολύ καλά ότι στους κομμουνιστές αυτές οι ίντριγκες δεν πιάνουν.
Άραγε , γιατί αυτού του είδους οι ύπουλες επιθέσεις σε ένα κόμμα που μέχρι χθες συγχρονισμένα υποβαθμίζατε χλεβάζοντάς το ως “ξύλινο” ; 
Ένας ήταν και είναι ο στόχος σας . 
Ένας είναι ο στόχος σας τωρα ιδικά που “ξύλινες” λέξεις αρχίζουν να βρίσκουν το ίδιο βάρος σ' όλες τις ψυχές σ' όλα τα χείλη...
Στόχος σας είναι να καλλιεργήσετε όπως και σε άλλες ανάλογης οικονομικής βαρβαρότητας εποχές το άμεσο επακόλουθο .
Την πολιτική βαρβαρότητα .
Πολιτική βαρβαρότητα που το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ο αντικομουνισμός.
Πολιτική βαρβαρότητα που αλυσοδένει μόνιμα το λαό μας , υποταγμένο στις ορέξεις των κερδών σας.
Παραδείγματα άπειρα αν ανατρέξουμε στην ιστορία αλλά και στο σύγχρονο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Όπως και σε άλλες εποχές επωάζετε το αυγό του φιδιού.
Να ξέρετε όμως καλά ότι το κουκουέδικο ποτέ δεν ήταν ούτε θα είναι του χεριού σας .
Υπογραφές νομιμοφροσύνης στη κόλαση που οδηγείτε το λαό μας ούτε έβαλε ούτε πρόκειται να βάλει.


Το κόμμα του Κορδάτου, του Γληνού , του Σουκατζίδη ,του Ζαχαριάδη , του Παπαρήγα , του Μπελογιάννη , του Πλουμπίδη , του Ρίτσου δε γλύφει εκεί που οι χιλίαδες ήρωες του έφτυναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ