10 Απρ 2012

Η κοροϊδία των Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ


Η κοροϊδία των Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ
Ξεχειλίζει από υποκρισία, δημαγωγία και ελαφρότητα η πρόταση εκλογικής συνεργασίας στις μονοεδρικές περιφέρειες, που κατέθεσε ο Mr. Alexis απευθυνόμενος στο ΚΚΕ, στη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους.
Μάλιστα ο Mr. Alexis προέβλεψε και μοίρασε και τις … έδρες.
 Τέσσερεις στο ΚΚΕ (είδατε … απλοχεριά;), δύο στη ΔΗΜΑΡ (προφανώς έχει τύψεις για τον Κουβέλη) και από μία στο κόμμα του και στους Οικολόγους !
Αφού έτσι το θέλουν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή να προσπαθούν να μετατρέψουν τον καθαρό πολιτικό λόγο σε συζητήσεις … καφενείου, ας μου επιτραπούν μερικές ερωτήσεις:
1. Γιατί η πρόταση δεν απευθύνεται και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή άλλους αριστερούς σχηματισμούς; Αυτοί δεν έχουν λόγο;
2. Πως θα πείσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τους υποψήφιους του ΚΚΕ και μάλιστα σε 4 μονοεδρικές; Έχοντας  μάλιστα υπόψη το παράδειγμα της Ικαρίας;
3. Πως φαντάζεται άραγε ότι θα μπορούσαν κομμουνιστές να ψηφίσουν ένα κόμμα του κεφαλαίου, της ΕΕ, του Μάαστριχτ, των ανθρώπων που στήριζαν τους αμερικάνους κατά τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας, που η ηγεσία του έτρεχε να υπογράψει στην αμερικάνικη πρεσβεία, που δικαιλογεί όλες τις πρόσφατες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, που χάρηκαν σφόδρα και δεν το έκρυβαν εξ αιτίας των ανατροπών στις σοσιαλιστικές χώρες, που … που … που !
4. Είδε ο Mr. Alexis και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι το παραμύθι με το μπόνους των 50 εδρών δεν περπατάει, ότι τους κατάλαβαν όλοι, ότι προσπάθησαν να δημαγωγήσουν και τίποτα άλλο, και ανακάλυψαν … καινούργιο ;
Και μιας και σας αρέσει το … μασάλι, να σας δώσω μερικές ιδέες για να έχετε να … παίζετε μέχρι τις εκλογές:




α. Για να δείξετε πόσο υπέρμαχοι της ενότητας είστε, ΔΕΝ θα κατεβάσετε υποψήφιους στις μονοεδρικές.
 β. Για να δείξετε ότι αλλάξατε, θα αποκηρύξετε το Μάαστριχτ και θα βγείτε κι από το ΚΕΑ.
 γ. Για να δείξετε την ειλικρίνειά σας, δεν θα βγείτε σε τηλεοπτική εκπομπή χωρίς την παρουσία και των άλλων.
 δ. Θα σταματήσετε να στηρίζετε στα Συνδικάτα ένα ντε και καλά αντιΚΚΕ μέτωπο.
 ε. Στις επόμενες διαδηλώσεις θα σταματήσετε να τρέχεται πίσω από τους πασόκους και θα έρθετε στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.


Άντε και του … χρόνου !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ