10 Απρ 2012

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» Ασπίδα προστασίας στην ντόπια πλουτοκρατία


«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»
Ασπίδα προστασίας στην ντόπια πλουτοκρατία
Την απόλυτη ταύτισή του με την πολιτική και τα μέτρα του μνημονίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, επιχειρεί να αποκρύψει με ανούσιες κορόνες περί«εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας» ο πρόεδρος του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Ο Π. Καμμένος, σε δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντηση που είχε χτες με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε ότι έθεσε στον Καρ. Παπούλια το ζήτημα της«αντισυνταγματικότητας» της νέας δανειακής σύμβασης και «ειδικότερα όσον αφορά στην παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας».
Στο ίδιο πνεύμα, υποστήριξε ότι οι επερχόμενες εκλογές «είναι μονόδρομος για εθνική στροφή της χώρας». Πρόκειται για προκλητική προσπάθεια να κοροϊδέψει το λαό ότι η ανατροπή της δανειακής σύμβασης είναι νομικό ζήτημα, για να μείνει στο απυρόβλητο η αστική εξουσία και η στρατηγική που την επέβαλε, για λογαριασμό και της ντόπιας πλουτοκρατίας, την οποία και ο Καμμένος υπηρετεί.
Ο ίδιος, αναπαράγοντας κάλπικα διλήμματα και ιδεολογήματα περί κατοχής, ισχυρίστηκε ότι «έχουμε να διαλέξουμε μεταξύ αυτών που αποφάσισαν να πουλήσουν την πατρίδα μας και να προδώσουν την εθνική κυριαρχία μας, με προδότες και με Ελληνες» και επανέλαβε ότι υπάρχει δυνατότητα προγραμματικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της διαγραφής του «παράνομου» - όπως είπε - χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ