16 Μαΐ 2012

Το bonus των 50 εδρών και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!!


Το bonus των 50 εδρών και ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!! 





Προεκλογικά ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ κούναγε το δάχτυλο στο ΚΚΕ επειδή, όπως ισχυριζόταν, αρνούνταν την «ιστορική ευκαιρία» για συνεργασία ώστε να αποσπάσουν το μπόνους των 50 εδρών. Ακάθεκτα τα στελέχη του, μάστορες στη χειραγώγηση του λαού και στην εξαπάτησή του, δεν πτοούνταν ούτε μπροστά στην αυτονόητη επισήμανση ότι το μπόνους το παίρνει το πρώτο κόμμα και δεν το δικαιούται συνασπισμός ή συμμαχία κομμάτων.
Οι εκλογές έγιναν. Και η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στα κεραμίδια για τον καλπονοθευτικό νόμο χάρη στον οποίο η ΝΔ πήρε τις 50 έδρες... Σήμερα όμως, εξετάζει σοβαρά τη μετατροπή του με αίτηση στον Αρειο Πάγο σε κόμμα ώστε αν έρθει πρώτος στις επόμενες εκλογές να απολαύσει το προνόμιο του καλπονοθευτικού νόμου που κατά τα άλλα καταγγέλλει.
Χτες η Τ. Χριστοδολοπούλου, μέλος της Γραμματείας του, ρωτήθηκε σχετικά στη ΝΕΤ και καταρχήν επιβεβαίωσε ότι εξετάζεται η μετατροπή σε ενιαίο κόμμα ώστε να πάρουν το μπόνους. Οταν της επισημάνθηκε ότι αυτό δε συνάδει με τις κραυγές περί καλπονοθευτικού συστήματος προσπάθησε ματαίως να τα μαζέψει. Αλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, π.χ. η Ν. Βαλαβάνη δήλωνε τις προάλλες ότι αν το κόμμα της δεχτεί το μπόνους θα είναι το πρώτο βήμα απομάκρυνσής τους απ' τον κόσμο που τους ψήφισε.
Είναι ένα ακόμα δείγμα της αναξιοπιστίας τους. Αλλου είδους «παράσημο» αξίζουν. Ευκαιρία να τους το δώσουν οι άνθρωποι του μόχθου στις κάλπες.


 Αναρτήθηκε από  xristos bellos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ