20 Ιουλ 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ-Χρειάζεται αντίδραση για τα “φιλέτα”, δεν αρκεί μόνο ένα ψήφισμα!


Χαραλάμπους: Χρειάζεται αντίδραση για τα “φιλέτα”, δεν αρκεί μόνο ένα ψήφισμα!







Τρόπους αντίδρασης και όχι απλά την ψήφιση κάποιου ψηφίσματος κατά της ιδιωτικοποίησης των... “φιλέτων” της Κέρκυρας, ζητά από το Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μπάμπης Χαραλάμπους. 
Ο κ. Χαραλάμπους εξήγησε πως γι' αυτό το λόγο το προηγούμενο διάστημα ζήτησε να συζητηθεί το θέμα του Ερημίτη από το Σώμα σε κατεπείγουσα συνεδρίαση αλλά όπως τόνισε, κάτι τέτοιο δεν πραγματοποιήθηκε.
"Είναι αλήθεια ότι σαν ΔΣ έχουμε λάβει μια απόφαση όμως βλέπουμε ότι δεν αλλάζει τίποτα και πρέπει να προετοιμαστούμε να αντιδράσουμε", ανέφερε ο κ. Χαραλάμπους.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Ρίγγας, απαντώντας στον κ. Χαραλάμπους τόνισε πως δεν έφερε το θέμα σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Σώματος μιας και πριν από περίπου ένα δίμηνο, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε μια ομόφωνη απόφαση η οποία εξακολουθεί να ισχύει και να έχει την στήριξη του οργάνου. Όμως, εξήγησε πως στην συνεδρίαση της Δευτέρας, το θέμα μπορεί να συζητηθεί ξανά και να.εμπλουτιστεί και επιπλέον στοιχεία που θα αφορούν είτε το ενδεχόμενο πώλησης του Αεροδρομίου, είτε και του Λιμανιού.
Παράλληλα, ο κ. Χαραλάμπους ζητά από το Σώμα να δώσει λύση και στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την μετεγκατάσταση του 2ου Παιδικού Σταθμού του Δήμου, κατηγορώντας τη Δ.Α. ότι προσπαθεί να συμπτύξει τον αριθμό των παιδικών σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ