26 Σεπ 2012

Όταν ο Κύρτσος θαυμάζει τον Τσίπρα


Όταν ο Κύρτσος θαυμάζει τον Τσίπρα 

και ακομη εχετε να δειτε πολλα

Και ξαφνικά ο Κύρτσος λάτρεψε τον ΣΥΡΙΖΑ. Το άρθρο του για τη συνέντευξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη , στάζει μέλι. Φαίνεται πως στην Κουμουνδούρου "άνοιξαν και περιμένουν". Και από ότι φαίνεται πλάκωσε κόσμος και ντουνιάς.  
Ρε για κοίτα κάτι πλάκες!  Ο Κ'ύρτσος λάτρης του Τσίπρα!!! 
Τι σου είναι όμως η ζωή!
Διαβάστε μερικά αποσπάσματα από το άρθρο Κύρτσου. 

"Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας ήταν απόλυτα συγκεκριμένος για το ζήτημα στην ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, με την οποία παρουσίασε την οικονομική, κοινωνική πολιτική που προτίθεται να εφαρμόσει το κόμμα του σε περίπτωση εκλογικής νίκης. Δεν χαρίστηκε στα μεγάλα συμφέροντα, ούτε άφησε περιθώρια συνεννόησης μαζί τους."

"Ο κ. Τσίπρας μπορεί να κατηγορηθεί για πολλά, όχι όμως για έλλειψη πολιτικού θάρρους και ειλικρίνειας. Διατύπωσε στη ΔΕΘ με απόλυτη σαφήνεια τους βασικούς στόχους της οικονομικής στρατηγικής που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ."

"Πριν από μερικά χρόνια θα αποδίδαμε την επιχειρηματολογία του κ. Τσίπρα στον αριστερό δογματισμό, που παραμένει κυρίαρχος στα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα η επιχειρηματολογία του αγγίζει ένα ευρύτερο πολιτικό ακροατήριο εξαιτίας της εκλογικής άνθησης του ΣΥΡΙΖΑ, και κυρίως της επιδείνωσης της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που έφεραν η υπερχρέωση και η εφαρμογή της πολιτικής του μνημονίου."

"Τα διαπλεκόμενα απαιτούν να εξυπηρετηθούν «εδώ και τώρα» από την κυβέρνηση που ανέδειξαν και δεν δέχονται κανένα συμβιβασμό στο ζήτημα που προσδιορίζει την επιχειρηματική, οικονομική προοπτική τους. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κάθε λόγο να σηκώσουν το γάντι, εφόσον είναι φανερό ότι το διαπλεκόμενο σύστημα που έριξε τη χώρα στην κρίση δεν μπορεί να τη βγάλει από αυτήν, με αποτέλεσμα να διευρύνεται το πολιτικό ακροατήριο εκείνων που προτείνουν λύσεις που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θα απορρίπτονταν σαν δογματικές και εκτός ελληνικής πραγματικότητας."

Ολόκληρο το άρθρο διαβάστε το εδώ
 Αναρτήθηκε από  ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ