20 Νοε 2012

Τηλεοπτικός ευδαιμονισμός [με «μπόχα απο αρβύλα»!]


Τηλεοπτικός ευδαιμονισμός [με «μπόχα απο αρβύλα»!] 
                                



Καποιες εκπομπες στην Ελλαδα απλα δεν βλεπονται, αφου απο καιρο ξεπερασαν τα ορια ...και εχουν κανει το τηλεοπτικο ευδαιμονιζεσθαι ...επαγγελμα! 

Δεν χρειαζεται να ειναι ειδικος κανεις, για καταλαβει το ποιον τετοιων εκπομπων, που οπως το «Ράδιο Αρβύλα», χθες, εδειξε ενα video για τον 902 με σκοπο να χλευασει το ΚΚΕ και μεσω της κακογουστης σατυρας τους, (που οπως αναμενοταν καποιοι χαρακτηρισαν ως ...«απολαυστικη»!) για να περασουν αντικομμουνιστικα τους μηνυματα.

Η εκπομπη «Ράδιο Αρβύλα», εκτος απο τις «υπηρεσιες» που προσφερει, ειναι απο τις χειροτερες του ειδους και εχει και στο παρελθον απασχολησει με τις επιλογες θεματων τους, οταν ειχαν επιτεθει και παλι...εντελως τυχαια, στο ΚΚΕ για το λεγομενο κινημα της πατατας! 

Τοτε ο Ριζοσπαστης ανεβασε ενα αρθρο με τον πετυχημενο, κατα τη γνωμη μου τιτλο, η ''μποχα της αρβυλας'', που κατακεραυνωνε το...πνευμα της εκπομπης, το οποιο ειναι πραγματικα πολυ χαμηλου επιπεδου και φανταζομαι ετσι εξηγειται γιατι συνεχιζει να προβαλλεται, οταν αλλες εκπομπες κοβονται λογω κρισης! 

Τωρα θα μου πειτε ποια σατυρικη τηλεοπτικη εκπομπη αξιζει, και θα εχετε δικιο γιατι σημερα η σατυρα στην Ελληνικη τηλεοραση εχει δυστυχως στρατολογηθει και αυτη στην υπηρεσια του κεφαλαιου και αυτο δεν εχει καθολου, μα καθολου....πλακα!

  Αναρτήθηκε από Elva

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ