2 Ιουλ 2013

Συνεργασία με Χρυσή Αυγή ζητάει ο Β. Πολύδωρας

Συνεργασία με Χρυσή Αυγή ζητάει ο Β. Πολύδωρας
Ανοιχτά υπέρ της συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή τάχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Β. Πολύδωρας, μιλώντας χτες σε ραδιοφωνική εκπομπή («Real FM»). Σε ερώτηση για το εάν πρέπει να υπάρξει συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής είπε: «Βεβαίως. Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκατομμύριο και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης (...) Οσοι είστε αντίθετοι, να πάτε να το βγάλετε από τον Αρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος».
Η αβάντα που κάνει ο Β. Πολύδωρας στη φασιστική Χρυσή Αυγή, αποδεικνύει ότι το σύστημα τη χρειάζεται, τη συντηρεί και τη φουσκώνει, για να τη χρησιμοποιεί σε βάρος των εργαζόμενων και του λαού. Επιβεβαιώνεται ακόμα ότι με διάφορους τρόπους, επίσημα και λιγότερο επίσημα, η ΝΔ προσπαθεί να προσελκύσει πολιτικό ακροατήριο - ενδεχόμενα και συνεταίρους στη διαχείριση - και από το χώρο του εθνικοσοσιαλισμού, περιβάλλοντας με κοινοβουλευτικό μανδύα τη ρατσιστική - αντικομμουνιστική δράση της Χρυσής Αυγής.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Πολύδωρα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αννα Ασημακοπούλου, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, λέγοντας: «Περίεργη δήλωση... Γιατί είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ