14 Ιαν 2014

Αυτό είναι το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς" της Β. Κορέας...

 Αυτό είναι το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς" της Β. Κορέας...

Μιας και μας λογοκρίνει το “δημοκρατικό” facebook... ως ανατρεπτικό ιστολογοφόρο... περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο “Sibilla"
Έχετε δει χώρα όπου οι διανοούμενοι της Ανώτατης Λαϊκής Συνέλευσης (Βουλή) και τα μεγάλα στελέχη των Υπουργείων... κάθε Παρασκευή προσφέρουν ΔΩΡΕΑΝ χειρωνακτική εργασία στις αγροτικές καλλιέργειες;
Στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, εκεί που όλα τα αργυρώνητα ΜΜΕ και πολλά δημοκρατικά ιστολόγια έγραφαν ότι 120 σκυλιά κατασπάραξαν τον αντίπαλο του προέδρου της χώρας (είδηση κατασκευασμένη από την Cia), οι διανοούμενοι προσφέρουν χειρωνακτική εργασία και ειδικά όταν είναι η περίοδος μαζέματος του ρυζιού καταλαβαίνουν τι ετσί βερίκοκο (όχι αυτό του νεοφασίστα τηλέμπορα).
Έτσι ξέρουν πως ν' αντιμετωπίζουν τους πολίτες!
Ο ανεπάγγελτος, πάντα κρατικοδίαιτος Στουρνάρας, ο κουβαλητής της τσάντας του Σημίτη αν εργαζόταν κάθε Παρασκευή στα χωράφια... θα ήξερε τι σημαίνει αγρότης;
Τα 153 γερμανοτσογλάνια θα θα ήξεραν όταν "ψήφιζαν" τι σημαίνει πλειστηριασμός σπιτιών πολιτών;
Θα υπήρχαν βουλευτές που θα ψήφιζαν κλείσιμο σχολείων, νοσοκομείων, εξαθλίωση του λαού μας;

~.~

Σημείωση δική μου:
Αυτού του είδους η εργασία θα μπορούσε να έχει νόημα μόνο σε σοσιαλιστικά κράτη όπως η Β. Κορέα. Στο αστικό δικό μας κράτος, οι αντιλαϊκές αποφάσεις που παίρνουν δεν έχουν να κάνουν με την έλλειψη κατανόησης του πως περνάει ο λαός(όχι ότι νιώθουν στο πετσί τους πως περνάει), αλλά με τα μονοπώλια που βρίσκονται πάνω από τους πολιτικούς και καθορίζουν τις αποφάσεις τους. Όσους σπόρους και να φυτέψει ο Σαμαράς, αυτοί που θα θεριστούν θα είναι οι φτωχοί έλληνες πολίτες.

Βέβαια άμα είσαι σοσιαλιστής πρέπει και να το δείχνεις


Για τη σημείωση Λαγωνικάκης Φραγκίσκος(Poexania)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για Διαδηλώσεις: Kε Μητσοτάκη Να Σας Θυμίσουμε Τι Έγινε στις 5 Μαρτίου του 1943

  Αφιερωμένο σε όσους απεργάζονται τη παρεμπόδιση των διαδηλώσεων. Να το έχουν υπόψη τους. Τις απεργίες και τις διαδηλ...

TOP READ