24 Αυγ 2017

Γιατί η Νέα Δημοκρατία έδωσε κομμουνιστικά διαπιστευτήρια στον ΣΥΡΙΖΑ;!

        

Με αφορμή το πρόσφατο αντικομμουνιστικό, αντιεπιστημονικό και αντιιστορικό συνέδριο στην Εσθονία ο ΣΥΡΙΣΑ έστησε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι στη βάση του δίπολου δεξιάς – αριστεράς! Ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια να αποπροσανατολίσει από την αντιλαϊκή πολιτική που χέρι – χέρι με την Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα ασκεί, αρνήθηκε να συμμετάσχει στο συνέδριο εξίσωσης του Κομμουνισμού με τον Φασισμό.
Η Νέα Δημοκρατία, που μπορεί να κουβαλάει αρκετούς ανόητους μαζί της, αλλά σίγουρα δεν είναι κόμμα ανόητων, αφού κάτι τέτοιο δεν θα το ανεχόταν η αστική τάξη, θα μπορούσε στις κορώνες του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει εξ’ αρχής ότι πέρυσι στην Μπρατισλάβα στην ίδια ακριβώς αντικομμουνιστική διοργάνωση εξίσωσης του κομμουνισμού με τον φασισμό πήρε μέρος και ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να την καταγγείλει και χωρίς να αρθρώσει ούτε μια κουβέντα διαφωνίας για τα όσα ακούστηκαν εκεί! Γιατί όμως η Νέα Δημοκρατία, αντί να κάνει το εύκολο και το αυτονόητο, ξαμόλησε τα στελέχη της να ξεράσουν όλον αυτόν τον αντικομμουνιστικό οχετό ταυτιζόμενη με την Χρυσή Αυγή, τον Τζήμερο, τον Λεβέντη και ότι άλλο ακροδεξιό και γελοίο υπάρχει στην Ελληνική πολιτική σκηνή;! Γιατί στην Ελλάδα που πριν δέκα χρόνια κανένα κόμμα δεν τόλμησε να ταυτίσει τον κομμουνισμό με τον φασισμό πήρε φόρα να το πράξει η Νέα Δημοκρατία το 2017;! Γιατί στην Ελλάδα που όποιος προσπαθεί να ταυτίσει τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές της Καισαριανής με τους Ναζί εκτελεστές τους και τους συνεργάτες τους χαρακτηρίζεται φασίστας, η Νέα Δημοκρατία διέπραξε τέτοιο ατόπημα;! Από βλακεία ή σε ενορχηστρωμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ υπηρεσία για να φανεί η ίδια ένα επικίνδυνο φασιστικό κόμμα και να δώσει κομμουνιστικά διαπιστευτήρια στον ΣΥΡΙΖΑ;!
Από τον Σεπτέμβρη θα εξαπολυθεί νέα βάρβαρη αντιλαϊκή επίθεση για την εφαρμογή των κανιβαλικών μέτρων που ψήφισαν και στήριξαν μαζί ο ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία. Από τον Σεπτέμβρη ο ΣΥΡΙΖΑ θα ορμήσει να αρπάξει την Λαϊκή Κατοικία για να την δώσει στους τραπεζίτες και να πετάξει οικογένειες στον δρόμο! Στην βαρβαρότητα που ετοιμάζεται να κάνει ο καπιταλισμός με όπλο του τον ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται έναν ΣΥΡΙΖΑ με αριστερό αν όχι με κομμουνιστικό πρόσημο, έτσι ώστε αυτοί που πετιούνται ξεσπιτωμένοι στο δρόμο από τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ να μην διαμαρτυρηθούν, να μην αντιδράσουν αλλά να αισθάνονται και χαρούμενοι αφού τα τάγματα εφόδου της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να τους στήσουν και στον τοίχο! Μάλλον αυτήν την σκοπιμότητα εξυπηρετούσε η στάση της Νέας Δημοκρατίας!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ