24 Αυγ 2017

Για τους νεκρούς εργάτες θα μιλήσουν ποτέ;!

        


Μας έχουν σκοτίσει τα Τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης να βλέπουμε εφοριακούς να σφραγίζουν καταστήματα για φορολογικές παραβάσεις και να διαμαρτύρονται ζητώντας προστασία για βιαιοπραγίες που γίνονται σε βάρος τους από μερικούς καταστηματάρχες κι αυτό όταν  μέσα σε λιγότερο από 50 μέρες έχουν χάσει τη ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα 11 εργάτες με πρόσφατο αυτό στο ορυχείο της Καρδιάς το περασμένο Σάββατο.
Άχνα δεν βγάζουν τα Μέσα Ενημέρωσης των πλουτοκρατών για τους νεκρούς εργάτες γιατί οι εργάτες δολοφονούνται για να πλουτίσουν οι πλουτοκράτες. Την ίδια στιγμή γίνεται ο κακός χαμός για να παταχθούν οι φορολογικές παραβάσεις των μικρών γιατί το χρήμα που θα μαζευτεί επιδότηση στους πλουτοκράτες θα δοθεί. Για τις μεγάλες φορολογικές παραβάσεις πάλι δεν γίνεται καμία κουβέντα αφού αυτές μόνο οι πλουτοκράτες μπορούν να τις κάνουν. Για τις φοροαπαλλαγές που απολαμβάνουν οι μεγαλοκαρχαρίες κουβέντα δεν λένε τα Μέσα Ενημέρωσης αφού στους μεγαλοκαρχαρίες ανήκουν αυτά!
Εργάτες δολοφονούνται από την εργοδοτική ασυδοσία σαν τα κοτόπουλα γιατί δεν υπάρχουν επανδρωμένοι μηχανισμοί για να ελέγξουν την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας και την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας στους χώρους δουλειάς! Την ίδια στιγμή που τα Μέσα Ενημέρωσης των λεφτάδων προβάλουν καθημερινά τις εφόδους των «ράμπο» της εφορίας στα καταστήματα, κάνουν γαργάρα τον βαθύ ύπνο των κρατικών μηχανισμών που επιτρέπουν την δολοφονία εργατών!
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα μιλήσουν ποτέ για τους θανάτους των εργατών αφού ο θάνατος των εργατών είναι ο πλούτος των καπιταλιστών. Οι ίδιοι οι εργάτες πρέπει να κατανοήσουν την θέση τους και να πάρουν την ζωή τους στα χέρια τους μαζί να πάρουν και την εξουσία!

Κώστας Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ