29 Αυγ 2017

Τι θα ήταν οι Έλληνες εάν επικρατούσαν οι Ναζί;!

       


«Εάν επικρατούσαν οι Ναζί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα θα ήταν Γερμανική επαρχία, θα ήταν σοβαρό κράτος με δουλειές, κοινωνικές παροχές, ουσιαστική περίθαλψη, παιδεία και άλλα, ενώ οι Έλληνες θα ήταν δίγλωσσοι, καθαροί, νοικοκυρεμένοι και κυρίως δεν θα είχαν 3,5 μνημόνια. Στην Ελληνική Ναζιστική επαρχία η Ελλάδα θα είχε και την σημαία της!»
Τα παραπάνω απαντούν οι Έλληνες Ναζί του διαδικτύου στο ερώτημα του Μίκη Θεοδωράκη «σκεφτήκατε τι θα είχαμε σήμερα εάν έλειπε ο κόκκινος στρατός και ο Στάλιν;»!
Εμείς τιμούμε αν μη τι άλλο την ευθύτητα των απογόνων των Ράλληδων, των Μπουραντάδων, των Τσολάκογλου, των Μιχάλαγαδων και των υπόλοιπων ταγματαλητών που δεν μασούν τα λόγια τους και λένε ότι ήθελαν να επικρατήσουν οι Ναζί! Τιμούμε την ευθύτητα όλων αυτών που δεν προσπαθούν να παραμυθιάσουν τον κόσμο λέγοντάς του ότι δεν είναι νεοναζί, ότι ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός χαιρετισμός και ότι η σβάστικα είναι αρχαίο Ελληνικό σύμβολο! Τιμούμε την ευθύτητα όλων αυτών που δεν είναι κότες και παραδέχονται ότι είναι φασίστες, ταγματαλήτες και νεοναζί! Τις ιδέες τους βέβαια δεν μπορούμε να τις τιμήσουμε αφού είναι φασιστικές, αλήτικες και απάνθρωπες, όπως δεν μπορούμε να τιμήσουμε και τους ίδιους αφού αυτό που πρέπει σε υμνητές των εγκλημάτων της Καισαριανής, της Κοκκινιάς, του Κούρνουβου, του Μεσόβουνου, των Πύργων, του Δίστομου, του Κομμένου, των Καλαβρύτων, της Κανδάνου και των άλλων μαρτυρικών χωριών, είναι το τιμωρό χέρι του λαού!
Βέβαια οι ιδέες όλων αυτών των νεοναζί που παραδέχονται ότι είναι νεοναζί και διατρανώνουν την επιθυμία τους να είχε επικρατήσει ο ναζισμός, δεν διαφέρουν από τις ιδέες όλων εκείνων των κρυπτοφασιστών και των κρυπτονεοναζιστών που θα ήθελαν να είχε επικρατήσει ο ναζισμός και που χύνουν χολή για τον Στάλιν γιατί τσάκισε τους Ναζί, τσάκισε δηλαδή το πανίσχυρο όπλο του καπιταλισμού! Γιατί όλοι αυτοί που εξομοιώνουν τον Στάλιν με τον Χίτλερ, το «Κεφάλαιο» με τον «Αγών μου», τον κομμουνισμό με τον φασισμό, το κάνουν γιατί θα ήθελαν να επικρατήσει ο ναζισμός, μια παγκόσμια δικτατορία επιβεβλημένη από τον Καπιταλισμό. Η μόνη διαφορά με τους πρώτους είναι ότι αυτοί είναι κότες φασίστες ενώ εκείνοι, αν μη τι άλλο, είναι ειλικρινείς φασίστες! Όλους τους το τιμωρό χέρι του λαού τους αξίζει!

Χαρίδημος Πένσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ