27 Αυγ 2017

Ο άτιμος ο Στάλιν δίνει μισθούς πείνας στην Ελλάδα!

        


Ο άτιμος ο Στάλιν ισοπέδωσε τους Έλληνες εργαζόμενους με τους μισθούς πείνας που δίνει στην Ελλάδα! Ο Στάλιν σε συνεργασία με την Μέρκελ, τον Σόιμπλε, την Λαγκάρντ, τον Μοσκοβισί, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ισοπεδώνει τους Έλληνες εργαζόμενους! Το ΔΝΤ και η ΕΕ ως γνωστόν είναι κομμουνιστικοί οργανισμοί που εργάζονται για την παγκόσμια επικράτηση του κομμουνισμού, μασώντας τις σάρκες και πίνοντας το αίμα των εργαζομένων! Ο άτιμος ο Στάλιν δεν θα πεθάνει ποτέ! Έχει κάνει τέχνη την μετενσάρκωση για να μην αφήσει τους λαούς σε χλωρό κλαρί! Σ’ αυτήν την φάση μετενσαρκώθηκε σε Τσίπρα και κατασπαράσσει τον Ελληνικό λαό!
Όλα αυτά τα «νόστιμα», πάνω – κάτω, πληροφορούμαστε Κυριακή πρωί 27 Αυγούστου του σωτήριου έτους 2017 από την έγκυρη φυλλάδα «Πρώτο Θέμα»! Κατά το «Πρώτο Θέμα» όλη αυτή η βαρβαρότητα που βιώνουμε στην Ελλάδα είναι Σταλινικό έργο και η Μέρκελ, ο Σόιμπλε, η Λαγκάρντ και οι λοιποί κανίβαλοι υπηρέτες των πλουτοκρατών δεν είναι πολιτικό προσωπικό των καπιταλιστών αλλά κομμουνιστές!
Ο αστικός τύπος έχει κάνει τον Γκαίμπελς εικόνισμα και προσευχή του το «πες, πες κάτι θα μείνει»! Ο αστικός τύπος περνάει τον κόσμο για εντελώς χαϊβάνι ώστε να παρουσιάζει τον Τσίπρα, τον μεγαλύτερο απολογητή του καπιταλισμού που εξαπάτησε τον κόσμο για να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους λιανίζοντας τους φτωχούς, ως Σταλινικό!
Υπάρχει κόσμος που θα πιστέψει ότι ο Τσίπρας εφαρμόζει Σταλινική πολιτική;! Γιατί όχι;! Υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που μεταφέρουν εκατομμύρια ευρώ τρεις την ώρα ως αποτέλεσμα της επίπονης δημοσιογραφικής δουλειάς τους! Γιατί να μην πιστέψουν ότι ο Τσίπρας εφαρμόζει Σταλινική πολιτική;!
Το Γκαιμπελίστικο «Πρώτο Θέμα» κατηγορεί τον Τσίπρα για Σταλινική πολιτική! Γιατί;! Γιατί το «Πρώτο Θέμα» μας πληροφορεί ότι 600.000 εργαζόμενοι παίρνουν μισθούς 360 ευρώ! Σταλινικός μισθός τα 360 ευρώ! Εάν τα 360 ευρώ ήταν Σταλινικός μισθός ο Σταλινικός μισθωτός της Ελλάδας του 2017 θα έπρεπε να πληρώνει κατ’ αντιστοιχία για την κατοικία, την θέρμανση, το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό μαζί γύρω στα 15 ευρώ! Τόσο πληρώνει;! Γιατί εμείς ξέρουμε ότι στην Ελλάδα του 2017 μόνο για το ενοίκιο χρειάζεται ένας ολόκληρος μισθός! Εάν τα 360 ευρώ ήταν Σταλινικός μισθός ο Σταλινικός πολίτης της Ελλάδας του 2017 θα έπρεπε να πληρώνει κατ’ αντιστοιχία την μηνιάτικη κάρτα για την μεταφορά του με όλα τα Μέσα Μεταφοράς γύρω στα 2 ευρώ! Τόσο την πληρώνει;! Γιατί εμείς ξέρουμε ότι τόσο περίπου πληρώνει ένα εισιτήριο για μία διαδρομή!
Δεν θα κάνουμε αναγωγή και στο πόσες χιλιάδες ψωμιά και πόσες εκατοντάδες κιλά κρέας και τυριά θα μπορούσε να αγοράσει κανείς με τον μηνιαίο Σταλινικό μισθό του γιατί δεν αξίζει ο κόπος και γιατί μπορεί να μας πει το «Πρώτο Θέμα» λαϊκιστές! Θα γράψουμε όμως ότι εάν ζούσαμε στον «Σταλινισμό» μερικοί δεν θα μπορούσαν να μεταφέρουν εκατομμύρια ευρώ από χώρα σε χώρα σαν μαρούλια την ίδια ώρα που ο λαός δεν έχει να αγοράσει ούτε μαρούλια!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ