30 Σεπ 2017

Η ύπαρξη του ΚΚΕ είναι η μεγαλύτερη δυσφήμιση για την κομμουνιστική ιδέα!

        


Ποιος ξεστόμισε αυτήν την αθλιότητα;! Ο εισηγητής του 4ου μνημονίου! Ο Συριζαίος Καραγιαννίδης ο οποίος επιδόθηκε σε αντικομμουνιστικό ντελίριο από το βήμα της Βουλής!
Δεν θα ασχοληθούμε με τον ανορθολογικό και ιδεαλιστικό διαχωρισμό «κοινωνικού» και «βιολογικού» φύλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε θα ασχοληθούμε καθόλου με το ότι οι Συριζαίοι βουλευτές επιδόθηκαν σε χυδαίο αντικομμουνισμό προκειμένου να μην απαντήσουν στις εμπεριστατωμένες και επιστημονικά τεκμηριωμένες θέσεις του ΚΚΕ για το θέμα. Είναι παλιά τέχνη των οπορτουνιστών αντί να απαντούν να διαστρεβλώνουν, να λερώνουν και να συκοφαντούν.
Δεν μπορούμε όμως να μην θυμηθούμε ότι αυτός ο αντικομμουνιστικός θίασος του Καραγιαννίδη με αρχηγό τον Τσίπρα είχε σκοτίσει τον λαό με την πρόθεσή του να συνεργαστεί με το ΚΚΕ για να κυβερνήσουν και το ΚΚΕ αρνούνταν! Και πώς θα κυβερνούσαν ο Καραγιαννίδης και ο αρχηγός του με ένα κόμμα που αποτελεί την μεγαλύτερη δυσφήμιση για την κομμουνιστική ιδέα;! Πώς θα κυβερνούσαν με ένα άθλιο κόμμα, όπως οι Συριζαίοι περιγράφουν το ΚΚΕ;!
Χρειάζεται μεγάλο θράσος για να πιάνει στο στόμα του με τέτοιο χυδαίο τρόπο το ΚΚΕ ο Καραγιαννίδης, ο εισηγητής του 4ου μνημονίου! Να λερώνουν το ΚΚΕ ο Καραγιαννίδης και ο αρχηγός του και μάλιστα εν ονόματι των κομμουνιστικών ιδεών καταντάει γελοιότητα! Ποιοι;! Ο Καραγιαννίδης και ο Τσίπρας που εξελέγησαν για να σκίσουν τα μνημόνια και σκίζουν ασταμάτητα τον Ελληνικό λαό!
Ο Καμμένος άξιζε για συνεταίρος και συγκυβερνήτης του Τσίπρα! Με τον Καμμένο είχε αποφασιστεί προκαταβολικά να κυβερνήσει ο Τσίπρας γιατί το τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν προσχεδιασμένο! Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν να κοροϊδέψει, να εξαπατήσει, να φοβίσει και τελικά να ισοπεδώσει τον Ελληνικό λαό! Η επίθεση φιλίας στο ΚΚΕ από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν στα πλαίσια της εξαπάτησης του λαού! Το ΚΚΕ μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους δεν επρόκειτο να ψηφίσει και αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το ήξερε!
Ας ψηφίσουν λοιπόν ο Καραγγιανίδης και ο Τσίπρας τον διαχωρισμό του «βιολογικού» από το «κοινωνικό» φύλλο μαζί με τους ακροδεξιούς συνεργάτες τους και ας πανηγυρίζουν διάφοροι προοδευτικούληδες για την προοδευτική στάση των Τσιπροκαμμένων!
Όσο για το ότι οι ΚΚέδες αποτελούν την μεγαλύτερη δυσφήμιση για την κομμουνιστική ιδέα που ξεστόμισε ο εισηγητής του 4ου μνημονίου Καραγιαννίδης, έχουμε να πούμε ότι οι ΚΚέδες στις μάχες για τον λαό έχουν να επιδείξουν νεκρούς ήρωες και όχι έρπεις που έβγαλαν από το ζόρι των πολύωρων συζητήσεων κατά τις οποίες αποφασίστηκε η σφαγή του λαού με την συμφωνία του Εφιάλτη που είχε παραστήσει την Ελπίδα!

Τάκης Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ