12 Δεκ 2017

Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ!Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ!

Print Friendly, PDF & Email

Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! (Video – Φώτο)

Μετά την κατάληψη του υπ. Μακεδονίας – Θράκης που πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ χτες Δευτέρα υψώνοντας και γιγαντοπανό στην πρόσοψη του κτηρίου με το σύνθημα:
«Περνάμε στην αντεπίθεση όλοι στην απεργία»,
εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα, που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί αγωνιστική παρέμβαση και στα γραφεία του ΣΕΒ.
Τα συνδικάτα «υπέβαλλαν» στην πρόσοψη του κτιρίου τα βασικά αιτήματα του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος:
  • «751 ευρώ κατώτερο μισθό»
  • «Κάτω τα ξερά σας από το δικαίωμα απεργία»
  • «Αυξήσεις στους μισθούς»
  • «Όχι στα χαράτσια και στη φοροληστεία».

Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! – video


Με κόκκινη μπογιά στην είσοδο των γραφείων του ΣΕΒ, οι εργαζόμενοι υπογράμμισαν το σύνθημα:
«Κέρδη βουτηγμένα στων εργατών το αίμα»
κι ότι για την εργατική τάξη:
«Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».
Μιλώντας στους συγκεντρωμένους ο Παναγιώτης Κατάρας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου – Χάρτου κάλεσε σε ένταση του αγώνα για την επιτυχία της απεργίας της Πέμπτης 14 Δεκέμβρη.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει:

Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ!
«Οι βιομήχανοι μέσα από εβδομαδιαία δελτία, ημερίδες και συνεντεύξεις ξεδιπλώνουν τη στρατηγική του κεφαλαίου για τα νέα χτυπήματα στους μισθούς, τις συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις, προκειμένου να ανακάμψουν και να αυξηθούν τα κέρδη και τα προνόμια των επιχειρηματικών ομίλων.
Τις επιδιώξεις και τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου σε κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο, τις κάνει πράξη και τις προχωρά με σθένος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Ταυτόχρονα οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι σε κάθε κλάδο τροποποιούν τις επιχειρησιακές συμβάσεις προς το χειρότερο, τσακίζουν τον εργάσιμο χρόνο, καταργούν τις αργίες, ξεζουμίζουν κυριολεκτικά τους εργαζόμενους.
Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ!Οι εργαζόμενοι, η νεολαία, οι άνεργοι πρέπει να δώσουμε αποφασιστική απάντηση με μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Στην Αθήνα, στις 10.30 στην Ομόνοια».

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες το συνδικάτα κι εργαζόμενοι που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ εισέβαλαν και στο Υπ. Εργασίας κι έφτασαν μια ανάσα από την είσοδο του Μαξίμου διαμαρτυρόμενοι για την απόπειρα της Κυβέρνησης να βάλει γύψο στο απεργιακό δικαίωμα.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την χτεσινή και σημερινή κινητοποίηση

Από Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ!την κατάληψη του Υπ. Μακεδονίας – Θράκης


Από την παρέμβααση στα γραφεία του ΣΕΒ

Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ! Το ΠΑΜΕ αγρίεψε! Μετά το Μακεδονίας σειρά είχε ο ΣΕΒ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μια συνέντευξη με τον Καρλ Μαρξ

Κατιούσα Λίγες βδομάδες μετά το τέλος της Παρισινής Κομμούνας, ο ανταποκριτής της νεοϋρκέζικης ε...

TOP READ