12 Δεκ 2017

Άθλια προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ…

       


Χοντρή προβοκάτσια σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ από τις δυνάμεις της αντίδρασης, από τις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης, από τις δυνάμεις του σκότους!
Κυκλοφόρησε μία φωτογραφία με μία γερόντισσα να ψάχνει σε έναν κάδο σκουπιδιών! Η φωτογραφία αυτή δεν είναι προϊόν μοντάζ, ούτε είναι και στημένη! Είναι κανονική πλην όμως δεν έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ως γνωστόν επί κυβέρνησης της Αριστεράς ο λαός έπαψε να τρώει από τα σκουπίδια! Η φωτογραφία είναι επί εποχής Νέας Δημοκρατίας! Όχι της Νέας Δημοκρατίας του Σαμαρά! Είναι φωτογραφία από την διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη! Όχι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη! Του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ναι, όπως το διαβάσατε! Η φωτογραφία είναι από το μέλλον που θα έχετε εάν δεν ψηφίσετε τον Αλέξη το καλό παιδί και πάτε και ψηφίσετε τον Κυριάκο!
Όλα τα παραπάνω δεν τ’ ακούσαμε ακόμα από κανέναν Συριζαίο γι’ αυτό και τους δίνουμε ιδέες! Δεν είναι καθόλου ανίκανοι να πουν και τα παραπάνω και πολύ χειρότερα! Οι απατεώνες που ήρθαν τάζοντας ελπίδα στο λαό και έχουν βάλει την λεπίδα στο λαιμό του είναι αδίστακτοι και ικανοί για όλα!

Σ. Σηρούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ