1 Μαρ 2018

η κα.Υδραίου εκστόμισε απαράδεκτους υπαινιγμούς



Σε κατάσταση πλήρους απώλειας ψυχραιμίας αλλά μπροστά στις κάμερες και ενώπιον του ανώτερου θεσμικού  οργάνου  του νησιού του Δημοτικού Συμβουλίου,  η κα.Υδραίου επικεφαλής του  ‘’Κερκυραίων Δήμος’’ εκστόμισε απαράδεκτους υπαινιγμούς σε βάρος του Προέδρου του Σωματείου μας που λόγω της ιδιότητας του,  προσβάλλουν  τόσο τον Σύνδεσμο  Ξενοδοχοϋπαλλήλων,  όσο και τον κλάδο ολόκληρο.
Ρωτάμε την κα Υδραίου να μας απαντήσει:
Α. Πότε και ποιο ξενοδοχείο έκλεισε ο Πρόεδρος και ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων;
Β. Για όσα ξενοδοχεία υπήρχαν ανοιχτά θέματα κινητοποιήσεων ,ο Σύνδεσμος μας απευθύνθηκε ζητώντας στήριξη στο Δημοτικό , Νομαρχιακό και Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η κα Υδραίου ψήφισε όλα τα ψηφίσματα μας και έβγαζε πύρινους λόγους υπέρ του αγώνα μας (κυρίως όταν είχε μεγάλη προσέλευση ξενοδοχοϋπαλλήλων στο εκάστοτε όργανο)
Πότε λοιπόν κατάλαβε ότι με την ψήφο της στήριξε ένα αγώνα που έκλεισε κάποιο ξενοδοχείο;
Η κα Υδραίου είναι γνωστό ότι έχει χάσει προ πολλού το μέτρο , είναι επίσης γνωστή η δίψα της για εξουσία , όπως και η  πρακτική  της ‘’ο σκοπός αγιάζει τα μέσα’’ για την εξουσία.
Αυτό όμως δεν της δίνει το δικαίωμα να προσβάλλει έναν ολόκληρο κλάδο .
Όσο για τα κλειστά ξενοδοχεία ας ψάξει στους πολιτικούς φίλους της , είναι βέβαιο ότι θα βρει ποιοι φίλοι  της ξενοδόχοι έχουν κλείσει ξενοδοχεία.
Ένας μάλιστα εξ αυτών κρατάει μεγάλο ξενοδοχείο, κλειστό επί δώδεκα χρόνια».
Σε ότι αφορά τον Σταμάτη Πελάη, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, με δική του επιστολή προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρει τα παρακάτω:
Κυρία Πρόεδρε,
Όπως δεσμεύτηκα κατά την συνεδρίαση της 26ης Φεβρουαρίου κοινοποιώ απ τα πρακτικά της 13ης συνεχιζόμενης συνεδρίασης του Δ.Σ Κέρκυρας (8/7/15) απόσπασμα απ την ομιλία της κας Υδραίου (σελίδα 108, παρ.3 , βιβλίο πρακτικών Δ.Σ)
«Από εκεί και πέρα άλλες αναβολές το θέμα δεν χωράει. Θα
διαφωνήσω με το «τα σκουπίδια μακριά από την Κέρκυρα και όπου να
’ναι». Είναι δικά μας και θα τα διαχειριστούμε εμείς και δεν υπάρχει
καμία δυνατότητα για υποδοχέα στην απέναντι ακτή, όσον αφορά αυτό
το έχω ερευνήσει με τις λίγες δυνάμεις και δυνατότητές μου. Ούτε στην
Ήπειρο, ούτε στην Παραμυθιά, ούτε πουθενά. Είναι κορεσμένοι χώροι
και δεν μπορούν να δεχτούν καλά – καλά ούτε των όμορων Δήμων, όχι
και τα δικά μας».

Όπως είναι προφανές αποδεικνύεται :
α) Η ορθότητα των όσων είπα κατά την τοποθέτηση μου σχετικά με την αλλαγή της θέσης της κας Υδραίου για το επίμαχο θέμα της μεταφοράς των απορριμμάτων ανάμεσα στις δύο συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (8/7/15-30/1/18).
β) Η ψευδής , θρασυτάτη και υβριστική επίθεση της κας Υδραίου εναντίον  μου με χαρακτηρισμούς όπως ‘’αδιάβαστος’’ και άλλα τέτοια σχετικά με τον σχολιασμό των θέσεων της.
γ) Η αμετροεπής προσπάθεια της κας Υδραίου να εγκαλέσει τον Μπάμπη Χαραλάμπους για την άρνησης της ΛΑΣΥ να συμμετάσχει στην παρωδία της Επιτροπής για την μεταφορά των απορρριμάτων . Τέτοια η κα Υδραιου κάνει συνέχεια όπως π.χ. Για τον Ερημίτη που αρχικά συμμετείχε στην Νομική Επιτροπή ενάντια στην πώληση, στην συνέχεια έγινε υπερασπιστής  της ‘’Επένδυσης’’  και τώρα που ο κομματικός της προϊστάμενος θέτει νομικά θέματα για την ‘’Επένδυση’’,  «ποιεί την νήσσαν»
Μπαίνω στον κόπο να διευκρινίσω τα παραπάνω χωρίς να φιλοδοξώ να μου αναγνωριστεί ‘’ Η ανακάλυψη της Αμερικής’’.
Όμως η κα Υδραίου και η «Κερκυραίων Δήμος» δεν μπορούν να παίζουν ανενόχλητοι θέατρο, να κοροϊδεύουν τον λαό και να προβάλλονται ως τιμητές των πάντων και ειδικοί.»

-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ