20 Μαρ 2019

Με Γιάννη Μπορμπότη στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας η ΛΑΣΥ – όλοι οι υποψήφιοι

Η διάσπαση του ενιαίου δήμου της Κέρκυρας οδήγησε την κομματική οργάνωση του ΚΚΕ να σχεδιάσει από την αρχή την παρουσία της στις επόμενες δημοτικές εκλογές, ώστε να δημιουργήσει τρία ψηφοδέλτια, ένα για κάθε νέο δήμο.


Έτσι, σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να ανακοινώσει τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι οποίοι θα είναι:
Για το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων – Μπορμπότης Γιάννης
Είναι 40 χρονών και κάτοικος Σιναράδων Κέρκυρας. Εκπαιδευτικός, ειδικότητας Πληροφορικής, στη Δημόσια εκπαίδευση και διδάσκει στο Εσπερινό ΓΕΛ Κέρκυρας. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Κέρκυρας και τακτικό αιρετό μέλος στο Ανώτατο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο (ΑΠΥΣΔΕ) Ιονίων Νήσων. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας και Γραμματέας τη Τομεακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΚΚΕ. Επί σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε στον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο των Σιναράδων από διάφορες θέσεις ενώ έχει διατελέσει και μέλος της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Για το Δήμο Νότιας Κέρκυρας – Κουλούρης Γιώργος
Γεννήθηκε στις Αργυράδες Κέρκυρας το 1957. Είναι συνταξιούχος συνεταιριστικός υπάλληλος, μέλος του ΔΣ του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας και μέλος της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Επί χρόνια στέλεχος του κόμματος στο επίπεδο της περιοχής Ηπείρου Κέρκυρας Λευκάδας και πρώην γραμματέας της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του ΕΚ Κέρκυρας και της γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ.

Για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας – Ρούσσινος Κώστας
Γεννήθηκε το 1968 στον Άγιο Αθανάσιο της Δημοτικής Ενότητας Αγίου Γεωργίου της Βόρειας Κέρκυρας. Σπούδασε στο τμήμα ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου και εργάζεται ως φιλόλογος σε φροντιστήριο. Έχει διαχρονική και ενεργή μέχρι σήμερα κοινωνική, αθλητική και πολιτική δραστηριότητα.
Ως φοιτητής συμμετείχε στο φοιτητικό κίνημα ως πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Ιονίου Παν/μιου, στη συνδικαλιστική οργάνωση των αδιόριστων εκπαιδευτικών ως πρόεδρος του συλλόγου τους και στην τοπική διοίκηση ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Γεωργίου και ως υποψήφιος Δήμαρχος 2 φορές στον ίδιο δήμο.
Έχει δράση και προσφορά στο χώρο του αθλητισμού. Σήμερα είναι γραμματέας του ΟΛΥΜΠΟΥ Κέρκυρας και πρόεδρος της ομάδας βόλεϊ Αθλητικός Σύλλογος Κέρκυρα Θινάλι, ενώ στο παρελθόν υπήρξε μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας και της Τοπικής Επιτροπής Κέρκυρας του Χάντμπολ.
Παράλληλα σήμερα είναι πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας του Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ), Γραμματέας του Σύνδεσμου Αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ Κέρκυρας. Τέλος έχει συγγραφική – ποιητική δραστηριότητα.
Υπήρξε στέλεχος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, το οποίο είχε υπηρετήσει από διάφορες θέσεις ευθύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ