23 Μαρ 2019

Συνδικαλίστρια του Σύριζα η τέως διευθύντρια των My Market

Η σχέση του Σύριζα με υψηλόβαθμα στελέχη σούπερ μάρκετ δεν είναι κάτι άγνωστο, αφού εδώ και χρόνια οι συνδικαλιστικές του παρατάξεις σε αυτό τον κλάδο βρίθουν με διευθυντές που εμφανίζονται ως “εργαζόμενοι”. Επίσης είναι γνωστός πως η διαβότη πια “Μις χαμόγελο”, τέως διευθύντρια των My Market, είχε εμφανιστεί προ διετίας σε αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων για να ψηφίσει ως “απλή εργαζόμενη”. Εκείνο που δεν ήταν ευρέως γνωστό είναι πως, όπως καταγγέλλεται, το συγκεκριμένο εργοδοτικό μπουμπούκι, που πλήρωσε, προσωρινά τουλάχιστον, όχι την πράξη της αυτή καθεαυτή, αλλά το γεγονός πως αποτύπωσε γραπτά την πολιτική της επιχείρησης όπου εργαζόταν, είναι και συνδικαλιστικό στέλεχος της παράταξης του Σύριζα.
Το θέμα αυτό τέθηκε από τον Αλέκο Αρβανιτίδη, μέλος του ΠΑΜΕ στο χώρο των δημοσίων υπαλλήλων, στο Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, χωρίς να υπάρξει διάψευση από τα παρόντα συνδικαλιστικά στελέχη του Σύριζα. Επιπλέον, η ιδιότητα της τέως διευθύντριας επιβεβαιώνεται και από διαδικτυακή ανάρτηση του προέδρου του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, Κώστα Μπέση, που προσθέτει μάλιστα πως η εν λόγω κυρία βρέθηκε πρόσφατα στην Καλαμάτα, στα πλαίσια του 37ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ που δεν πραγματοποιήθηκε με ευθύνη των εργατοπατέρων που ήθελαν να επιβάλουν τη συμμετοχή νόθων αντιπροσώπων και άλλες πρακτικές υποκόσμου.
Να ποιους ανθρώπους θέλει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ να παίρνουν αποφάσεις εν ονόματι των εργαζομένων, για ποιους ωρύεται ο Παναγόπουλος ότι το κακό ΠΑΜΕ θέλει ν’ αποκλείσει. Αναρωτιόμαστε μήπως η συγκεκριμένη “αριστερή” συνδικαλίστρια βρισκόταν και στο διαβόητο βίντεο του “αποκλεισμού” των εργατοπατέρων στο εστιατόριο του πολυτελούς θερέτρου που τους φιλοξενούσε.
Μέχρι να κατακάτσει η σκόνη και η τέως διευθύντρια να ξαναβρεί μια θέση ανάλογη των αντεργατικών προσόντων της, ίσως είναι μια καλή ιδέα να αναπληρώσει το κενό της Μυρσίνης Λοΐζου στα ευρωψηφοδέλτια του Σύριζα. Εξάλλου σε αντίθεση με την παράνομη είσπραξη σύνταξης θανόντων, οι εκβιασμοί στους εργαζόμενους δε διώκονται ποινικά. Ούτως ή άλλως, η παράταξή της δεν έκρινε κατά τα φαινόμενα επαρκή τη δράση της για να τη διαγράψει, γιατί λοιπόν να μην της δοθεί μια ευκαιρία να αναδείξει τα οργανωτικά της ταλέντα και στην πολιτική σκηνή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ