4 Σεπ 2017

Ο Χόνεκερ βίαζε τους Ανατολικογερμανούς ιεραποστολικά!

       

Ναι! Αυτό μάθαμε το Σάββατο το πρωί από την αριστερή κρατική τηλεόραση των αριστερών καλλιτεχνών και δημιουργών που απαρτίζουν το Διοικητικό της Συμβούλιο! Μάθαμε ότι ο Χόνεκερ προτιμούσε την ιεραποστολική στάση για να βιάζει τον Ανατολικογερμανικό λαό! Απίστευτο κι όμως αληθινό;! Δεν μας φαίνεται καθόλου απίστευτο για την τηλεόραση των τσαρλατάνων που αναρριχήθηκαν στην κυβέρνηση τάζοντας να σκίσουν τα μνημόνια και κατόπιν μας είπαν πως εκείνοι μας έταζαν να «ασκήσουν» τα μνημόνια κι εμείς καταλαβαίναμε ότι θα τα σκίσουν!
Η πληθωρική «αριστερή» ΕΡΤ που χιλιάδες κομμουνιστές ξημεροβραδιάστηκαν έξω από τα κτίριά της περιφρουρώντας την από τις δυνάμεις καταστολής όταν η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων έριξε μαύρο στην κρατική τηλεόραση, η «αριστερή» ΕΡΤ που το σήμα της αναμεταδόθηκε από τον σταθμό των κομμουνιστών και οι δημοσιογράφοι της φιλοξενήθηκαν στον σταθμό των κομμουνιστών όταν η τότε κυβέρνηση έκοψε το σήμα της κρατικής τηλεόρασης, αυτή η ΕΡΤ το Σάββατο το πρωί έδωσε για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ αντικομμουνισμού, αθλιότητας και χυδαιότητας.
Το Σάββατο το πρωί όποιοι άνοιξαν την τηλεόρασή τους και έπεσαν πάνω στους «καλούς» δημοσιογράφους που είχαν καλεσμένη μία «καλή» συγγραφέα η οποία έγραψε βιβλίο για τις ιεραποστολικές στάσεις του Χόνεκερ, ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να συνέλθουν από τις στομαχικές διαταραχές! Η ΕΡΤ διαφήμιζε το Σάββατο το πρωί τις ιεραποστολικές στάσεις στις οποίες αρέσκονταν το καθεστώς Χόνεκερ το οποίο βίαζε τους κατοίκους της Ανατολικής Γερμανίας! Μια «καλή» συγγραφέας, με ωραίο σιγοντάρισμα από τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, παρουσίαζε την Ανατολική Γερμανία να κυβερνάται από το ζεύγος Χόνεκερ, λες και επρόκειτο για την Σαουδική Αραβία, και εμφάνιζε το ζεύγος Χόνεκερ σαν φυλάρχους και κάτι χειρότερο! Χυδαίες συκοφαντίες σε βάρος της Ανατολικής Γερμανίας και γενικά σε βάρος των ανατολικογερμανών που παρουσιάζονταν από την συγγραφέα σαν άβουλα ζώα που βιάζονταν ιεραποστολικά από τον Χόνεκερ και τους κρατικούς υπαλλήλους χωρίς να αντιδρούνε!
Δεν είναι σκοπός αυτής της γραφής να περιγράψει την Ανατολική Γερμανία! Όσοι πιστεύουν και δέχονται άκριτα τέτοιες ηλίθιες αθλιότητες, οι οποίες υποτιμούν την νοημοσύνη του κόσμου, δεν έχουν παρά να σκεφτούν τι συνέβη στους λαούς όλου του κόσμου από τότε που έπαψαν να υπάρχουν η Σοβιετική Ένωση, η Ανατολική Γερμανία και οι υπόλοιπες Λαϊκές Δημοκρατίες, από τότε που επικράτησε ο καπιταλισμός παγκοσμίως! Ας σκεφτούν πώς ζούσαν οι λαοί όσο υπήρχαν Λαϊκές Δημοκρατίες και πώς ζούνε τώρα. Ας σκεφτούν ότι οι κάτοικοι των Λαϊκών Δημοκρατιών δεν έζησαν ποτέ άνεργοι και άστεγοι, δεν έζησαν ποτέ χωρίς θέρμανση, ηλεκτρικό ρεύμα και νερό, δεν έζησαν ποτέ χωρίς δωρεάν υγεία και παιδεία!
Σκοπός αυτής της γραφής είναι να καταδείξει την αθλιότητα χωρίς όρια της «Αριστεράς». Χυδαία προπαγάνδα σε βάρος των Λαϊκών Δημοκρατιών από την τηλεόραση της «Αριστεράς»! Χυδαία προπαγάνδα με περιγραφές «πηδήγματος» του Ανατολικογερμανικού λαού από τον Χόνεκερ και τον κρατικό μηχανισμό! Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ήταν οπορτουνιστές, ψευταράδες, αρχιαπατεώνες, αριστερά όργανα στα χέρια του καπιταλισμού! Τώρα μάθαμε ότι είναι και χυδαίοι βρωμιάρηδες αφού επέλεξαν να διαφημίσουν μία αντικομμουνίστρια συγγραφέα, που στο τέλος των χυδαιοτήτων της δήλωσε και απολιτίκ (!), η οποία μας πληροφόρησε, σύμφωνα με έρευνες που έκανε και μαρτυρίες που διάβασε από πρώην Ανατολικογερμανούς, για την «ιεραποστολική στάση» που προτιμούσε ο Χόνεκερ όταν πηδούσε τον λαό του! Το καθεστώς Χόνεκερ πηδούσε «ιεραποστολικά» και όσους ξένους φοιτητές πήγαιναν για να σπουδάσουν στην Ανατολική Γερμανία όπως η ηρωίδα του βιβλίου της! Για το γιατί όλα αυτά τα τρομερά που συνέβαιναν στην Ανατολική Γερμανία του Πέτρου Κόκκαλη δεν ήρθαν στην δημοσιότητα τόσον καιρό, η απίστευτη συγγραφέας απάντησε ότι στην Ανατολική Γερμανία πήγαιναν φοιτητές μόνο με κομματικές υποτροφίες από το ΚΚΕ και γι’ αυτό δεν μιλούσαν για τα όσα συνέβαιναν εκεί! Η δική της βέβαια ηρωίδα πήγε να σπουδάσει στην Ανατολική Γερμανία ως μεσοαστή χωρίς κομματική υποτροφία από το ΚΚΕ! Μια στο καρφί και μια στο πέταλο με μόνο σταθερό σημείο αναφοράς την «ιεραποστολική στάση» που γούσταρε το καθεστώς Χόνεκερ και ο ίδιος ο Χόνεκερ, ο οποίος επιβίωσε από ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης!
Αυτήν την «ιεραποστολική» τηλεόραση την χαρίζουμε σ’ αυτήν την «ιεραποστολική» Αριστερά! Την χαρίζουμε όμως και σε κάτι πονηρούς που υπεράσπιζαν καλλιτέχνες και δημιουργούς που δέχτηκαν να παραστήσουν τα μέλη του Δ.Σ. σε μια τηλεόραση που μιλάει για τις «ιεραποστολικές στάσεις» του Χόνεκερ! Βέβαια η κρατική αριστερή τηλεόραση επέλεξε να προβάλει αυτές τις βρωμιές σε βάρος της Ανατολικής Γερμανίας με την «ιεραποστολική στάση» για να ξεχάσει ο κόσμος την «ιεραποστολική στάση» και όλες τις υπόλοιπες στάσεις με τις οποίες αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια ξεσκίζουν τον λαό και για να μην τολμήσει ο λαός να αγωνιστεί για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο αφού σε μια τέτοια κοινωνία θα τον πηδήξει ο Χόνεκερ!
Έξεστι Συριζαίοις ασχημονείν, αλλά αυτήν την φορά ξέφυγαν εντελώς!

Νάβις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ