13 Ιουν 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 14Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΕΣΥΝ



    Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιουνίου) το παράρτημα Κέρκυρας του ΕΣΥΝ πραγματοποιεί το 14ο φεστιβάλ του. Κεντρικό σύνθημα του είναι το «Ζήσε την πραγματικότητα! Σκέψου, ονειρέψου, πάλεψε! Γίνε νικητής της ζωής!». Στα πλαίσια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις με τη συμμετοχή 12 ποδοσφαιρικών σωματείων, 2 ομάδων χάντμπολ, των θεατρικών σχημάτων 7 σχολείων, 3 χορευτικών και 2 καλλιτεχνικών ομάδων του ΠΑΜΕ. Στις εκδηλώσεις αυτές θα συμμετάσχουν και θα αναδείξουν το ταλέντο και τη δουλειά τους πάνω από 600 παιδιά.
    Επίκεντρο των αθλητικών εκδηλώσεων θα είναι οι Νυμφές, όπου την Κυριακή 16 Ιουνίου θα γίνει ποδοσφαιρικό τουρνουά και η Κάτω Πλατεία, όπου στις 29 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί τουρνουά χάντμπολ.
    Οι πολιτιστικές μας δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο «ΡΕΝΑ ΒΛΑΧΟΛΠΟΥΛΟΥ» στο Μον Ρεπό από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 24 Ιουνίου.
     Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τη δημιουργικότητα και την ομορφιά της νεολαίας που «σκέφτεται, ονειρεύεται, παλεύει και βγαίνει νικήτρια στην ζωή της στον αγώνα ενάντια στην υποκουλτούρα, τον αποπροσανατολισμό και την αλλοτρίωση!
     Σας καλούμε να στηρίξετε τον αγώνα του ΕΣΥΝ για ενίσχυση των δομών που λειτουργούν στο νησί μας («ΔΙΑΠΛΟΥΣ», ΔΗΜΟΠ ΝΙΚΟΣ ΜΩΡΟΣ», «ΟΚΑΝΑ») οι οποίες βιώνουν τις συνέπειες των αντικοινωνικών πολιτικών όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων και των κατευθύνσεων της ΕΕ!
    Σας καλούμε να προβάλετε με αποφασιστικότητα το σύνθημα μας «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ»!
    Συνδιοργανωτές του φεστιβάλ μας είναι και φέτος η ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας), ο «ΔΙΑΠΛΟΥΣ», ο σύλλογος γονέων και φίλων προγράμματος «ΔΙΑΠΛΟΥΣ», και ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών. Υποστηρικτές μας πολύμορφα είναι δεκάδες πολιτιστικοί, αθλητικοί και επιστημονικοί σύλλογοι, το Εργατικό Κέντρο και τα σωματεία του ΠΑΜΕ. Τέλος οικονομικοί αρωγή υπήρξαν η ΠΙΝ και ο ΔΟΠΑΠ.           

    Κέρκυρα 12 Ιουνίου 2019

          ο πρόεδρος                                  η γραμματέας
        Κώστας Ρούσσινος                                     Έφη Κάντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ