18 Μαρ 2012

Η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,Μπακογιαννη .


Η Χρυσή Αυγή συμπορεύεται με ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ,Μπακογιαννη .


ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δε θα περάσει!

Σε χτεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε ηΚομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕσημειώνει:
«Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καταγγέλλει την προώθηση αντιδραστικού νομοσχεδίου για την απαγόρευση διαδηλώσεων και το χτύπημα του εργατικού - λαϊκού κινήματος, με πρόσχημα την εκρηκτική κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας. Συντονισμένα η μαύρη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, με το αντιδραστικό ΛΑ.Ο.Σ., την Μπακογιάννη, το ακροδεξιό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, με τη συνδρομή των ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, στοχοποιούν τις διαδηλώσεις, την ταξική πάλη, το λαό που αγωνίζεται.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ) πρωτοστατεί σε αυτή την άθλια
συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων. Ο ίδιος έχει βαριές ευθύνες για την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας γιατί υπηρέτησε και υπηρετεί την πολιτική των κυβερνήσεων που δημιούργησαν αφόρητες συνθήκες ζωής και εργασίας για τους κατοίκους του κέντρου. Η υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας είναι βολική για το σύστημα, την αξιοποιεί για τους συνολικότερους σχεδιασμούς χτυπήματος του λαού.
Κανένας εργαζόμενος να μην αποπροσανατολιστεί από τους υπεύθυνους των προβλημάτων του. Να μη δεχτεί να του κλείσουν το στόμα, να του αφαιρέσουν το δικαίωμα να διαδηλώνει. Η στάση των κομμάτων απέναντι σε αυτό το ζήτημα να γίνει κριτήριο πολιτικής επιλογής.
Οι εργαζόμενοι στο κέντρο της Αθήνας να σκεφτούν: Οι διαδηλώσεις φταίνε για την ανεργία, για το κλείσιμο επιχειρήσεων, για την εγκληματικότητα, το εμπόριο ναρκωτικών, την πορνεία στο κέντρο της Αθήνας και στην ευρύτερη περιοχή;
Οι εργαζόμενοι και ο φτωχός λαός να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας, τις διάφορες συμμορίες που πουλάνε δήθεν προστασία. Συγκροτούνται με την ανοχή και την προβολή του αστικού κράτους για να χτυπήσουν τον αγωνιζόμενο λαό. Να σκεφτούν ότι αυτές οι ομάδες στάθηκαν απέναντί τους όταν διεκδίκησαν καλύτερο μισθό, βρέθηκαν στο πλευρό των βιομηχάνων ενάντια στον αγώνα των χαλυβουργών, έπαιξαν το ρόλο του προβοκάτορα στις εργατικές κινητοποιήσεις.
Καλούμε τους εργαζόμενους να παλέψουν με τα σωματεία τους, τους συλλόγους, τους φορείς της νεολαίας, με τις Λαϊκές Επιτροπές στις γειτονιές ενάντια στην πολιτική που χρεοκοπεί το λαό και στηρίζει τους καπιταλιστές. Ελληνες και μετανάστες να πάρουν κοινή θέση και να οργανώσουν κοινή πάλη απέναντι στην πολιτική της κυβέρνησης και της δημοτικής αρχής της Αθήνας που έχουν την πρώτη ευθύνη. Να διεκδικήσουν οργανωμένα και αποφασιστικά τη λήψη άμεσων μέτρων για το κέντρο της Αθήνας.
Οι εργαζόμενοι να τιμωρήσουν σκληρά το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ με την πάλη και την ψήφο τους για όσα βάρβαρα έκαναν εναντίον τους και για τα χειρότερα που φέρνουν, ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ