28 Μαρ 2012

Αλληλοκατηγορίες για «παραρτήματα» του δικομματισμού


Αλληλοκατηγορίες για «παραρτήματα» του δικομματισμού
Καρατζαφέρης και Καμμένος προσπαθούν να κρύψουν ότι συνυπηρετούν την ίδια στρατηγική
Με αντεγκλήσεις, που στόχο έχουν να συγκαλύψουν το γεγονός ότι υπηρετούν την ίδια στρατηγική, Καρατζαφέρης και Καμμένος επιδιώκουν να αποκομίσουν ιδιαίτερο εκλογικό όφελος, ο καθένας για το κόμμα του, στην κοινή προσπάθεια χειραγώγησης της λαϊκής ψήφου.
Μιλώντας χτες στον ρ/σ «Real», ο Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η δική μου εκτίμηση, αυτό το οποίο ακούγεται εντόνως τον τελευταίο καιρό σε κάθε δημοσιογραφικό στέκι είναι ότι "...πρόκειται για παράρτημα του κ. Σαμαρά προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για το δικό του κόμμα" (...) Θα το εύρισκα πάρα πολύ έξυπνο αυτήν την κίνηση, να οδηγήσει πολλές αντιμνημονιακές ψήφους στο άρμα της ΝΔ την επομένη των εκλογών».
Στον Γ. Καρατζαφέρη απάντησε το κόμμα του Π. Καμμένου, κάνοντας λόγο για«παραρτήματα (...) που ψήφισαν τα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, συγκυβερνούν με τους δοσίλογους και αφήνουν ανοικτά παράθυρα για το μέλλον».
Στο μεταξύ, ο Γ. Καρατζαφέρης, που μέχρι χτες συμμετείχε στη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε χτες να εμφανιστεί αντίθετος στην πολιτική που ο ίδιος συνυπέγραψε, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του για την «έκρηξη της κοινωνικής συνοχής». Οπως είπε, «έχουν υπογράψει επώδυνα μέτρα 14 δισ. ευρώ, αυτά θα προέλθουν από περικοπές και μειώσεις μισθών, συντάξεων, επιδομάτων και φαρμακευτικής δαπάνης και αρωγής στον Ελληνα πολίτη. Δεν λένε την αλήθεια και εξαπατούν τον Ελληνικό λαό».
Ο ίδιος, κάνοντας μία ακόμα κωλοτούμπα, απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες το άφηνε ορθάνοιχτο, ενώ προέβλεψε συνεργασία των δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ