30 Μαρ 2012

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝ/ΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ



ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝ/ΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

E-mailΕκτύπωσηPDF
Επίθεση φασιστικής συμμορίας κατά φοιτητών σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Φυσικό και Μαθηματικό Τμήμα στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις φοιτητές.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μια ομάδα λίγων δεκάδων ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες εισέβαλαν στα κτίρια και άρχισαν να χτυπούν φοιτητές.

Επικράτησε αναστάτωση και κατά την διάρκεια των επεισοδίων προκλήθηκαν ζημιές στους εσωτερικούς χώρους των δυο τμημάτων. Η φασιστική ομάδα εισήλθε  σε αμφιθέατρα και κεντρικούς διαδρόμους χτυπώντας με τους σιδηρολοστούς και τα καδρόνια πινακίδες ανακοινώσεων, τραπέζια κλπ. Φωνάζοντας συνθήματα και δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα με τη χρήση πυροσβεστήρων τους οποίους απέσπασαν από τα αμφιθέατρα του Τμήματος Μαθηματικών. 

Στη συνέχεια εισήλθαν στο διπλανό κτήριο της Φιλοσοφικής Σχολής προκαλώντας και πάλι προπηλακισμούς και φθορές.
Οι τρεις φοιτητές που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό και όπως αναφέρουν πληροφορίες δυο εξ αυτών φέρουν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι από γροθιές, ενώ ένας ανέφερε πως ανά διαστήματα έχει ζαλάδες.
Οι πρυτανικές αρχές ενημέρωσαν την Αστυνομία προκειμένου να διερευνήσει το περιστατικό.
Πολιτικοί παράγοντες επισημαίνουν δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τέτοιες δολοφονικές επιθέσεις από φασιστικές συμμορίες συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, που στην ουσία η χώρα έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο.
αμία άλλη προειδοποίηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ