18 Μαρ 2018

Βίντεο κι έγγραφο που καίνε την ηγεσία των χρυσαύγουλων!


Τα χρυσαύγουλα συνομιλούν κι αποκαλύπτουν τον ρόλο της ΧΑ
Στέλεχος κι υπεύθυνος για την Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας ο Ρουπακιάς!

Βίντεο κι έγγραφο που καίνε την ηγεσία των χρυσαύγουλων
Το αναγνωστέο έγγραφο 249
Το σημαντικότερο έγγραφο από αυτά που αναγνώστηκαν την Πέμπτη 15/3/2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής,
είναι ο «κατάλογος υπευθύνων τοπικών οργανώσεων» που κατασχέθηκε σε έφοδο του ΣΔΟΕ στα γραφεία της λογίστριας της Χρυσής Αυγής και συζύγου του οικονομικού διευθυντή της Χρυσής Αυγής, Μαίης Γεννατά.
Όπως φαίνεται από τα έγγραφα, οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ έβγαλαν λαυράκι, αφού στα ονόματα των υπευθύνων των τοπικών οργανώσεων περιλαμβάνεται το όνομα του Ρουπακιά, πλάι σε αυτό του Πατέλη, όσον αφορά την τοπική οργάνωση της Νίκαιας.
Βίντεο κι έγγραφο που καίνε την ηγεσία των χρυσαύγουλωνΟι δικηγόροι της οργάνωσης δεν προσέβαλαν τη γνησιότητα του εγγράφου (όπως έκαναν στην περίπτωση του Καταστατικού του 1987),
ομολογώντας έτσι τη στελεχική ιδιότητα του Ρουπακιά και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ηγεσία της Χρυσής Αυγής που μιλούσε για «περαστικό» και «απλό ψηφοφόρο».
Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός και Ηλίας Κασιδιάρης, μαζί με τον Αρχηγό της οργάνωσης, Νίκο Μιχαλολιάκο, έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλούν,
προκειμένου να συγκαλύψουν τον ρόλο Ρουπακιά στην οργάνωση, στη διάρκεια συνομιλίας του Λαγού με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και οδηγό του Μιχαλολιάκου, Σωτήρη Δεβελέκο.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ