Τι κι αν βγήκαν στη φόρα όλα εκείνα τα έγγραφα που δείχνουν ότι το συγκρότημα «Rotting Christ» δεν έπαιξε στην Πάτρα γιατί στην αίθουσα που θα έπαιζε υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο και όχι γιατί υπήρξε κάποια συμπαιγνία του Πελετίδη με την εκκλησία. Αυτό για τους Συριζαίους είναι ψιλά γράμματα. Το ότι έγιναν ξευτίλα λέγοντας ένα σωρό ψέματα και ηλιθιότητες για τον Πελετίδη δεν σημαίνει τίποτα αφού οι ίδιοι και τα αφεντικά τους ελέγχουν την είδηση. Έτσι οι Συριζαίοι συνεχίζουν την ίδια βρωμιά για τον Πελετίδη χωρίς να τους καίγεται καρφί για το ελεεινό ψέμα που συνεχίζουν να λένε. Αλλά εδώ δεν τους καιγόταν καρφί για το ότι είπαν τόσα και τέτοια ψέματα για να γίνουν κυβέρνηση, εδώ δεν τους καίγεται καρφί που έκαναν το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος «ΝΑΙ», εδώ δεν τους καίγεται καρφί που «έκαψαν» και «κατάπιαν» 100 ανθρώπους στο Μάτι και θα τους καεί καρφί για τις βρωμιές που λένε για τον Πελετίδη;!
Παρ’ όλο λοιπόν που με έγγραφα, τα οποία δεν προέρχονται από τον Πελετίδη και από τους κομμουνιστές, αλλά από την εταιρεία που είχε αναλάβει την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, η οποία συνομολογεί, παραδέχεται και  – μετά από δικό της επιτόπιο έλεγχο – διαπιστώνει και η ίδια τα τεχνικά προβλήματα, για τα οποία νωρίτερα  είχαν ενημερώσει τους διοργανωτές οι υπηρεσίες του Δήμου, οι Συριζαίοι συνεχίζουν τις βρωμιές τους χωρίς καμία ντροπή και καμία τσίπα. Έτσι σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου πρωί – πρωί, κάποιος Γιαννακίδης στο «Protagon» αφού πρώτα περνάει γενεές δεκατέσσερις το «παρατράγουδο» αλεξιπτωτιστή του «Μακεδονία ξακουστή» και τον Κικίλια που υπερασπίζεται τον αλεξιπτωτιστή, βάζει στο ίδιο τσουβάλι με τον αλεξιπτωτιστή και τον Κικίλια και τον Πελετίδη γράφοντας: «Βέβαια κάνοντας δεύτερες σκέψεις επί του θέματος, αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι ορθό οι πολιτικές ηγεσίες να λαμβάνουν πάντα και σε μεγάλο βαθμό υπ’ όψιν αγκυλώσεις και εμμονές της κοινής γνώμης. Να, στην Πάτρα ο δήμαρχος, που πρόσκειται στην κομμουνιστική Αριστερά, με τη σύμφωνη γνώμη της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΝΔ, δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση συναυλίας της γνωστής μπάντας Rotting Christ (Σάπιος Χριστός). Το γκρουπ έχει παίξει πολλές φορές στην Πάτρα, απλώς τώρα το πήραν χαμπάρι οι εκκλησιαστικοί παράγοντες. Τι όφειλε, λοιπόν, να πράξει ο δήμαρχος; Να υπερασπιστεί την ελευθερία της έκφρασης ή να υπακούσει στο εκλογικό του συμφέρον; Μία μέση λύση θα ήταν να βάλουν τους Rotting Christ να παίξουν το «Μακεδονία ξακουστή». Με τον άθλιο αυτό προβοκατόρικο τρόπο κλείνει μάλιστα το άρθρο του, το οποίο μετατρέπεται από άρθρο σε βάρος του Κικίλια σε άρθρο σε βάρος του Πελετίδη!
Τελικά αντί για την ελπίδα που έταζαν οι Συριζαίοι στην Ελλάδα και στους Έλληνες, έδωσαν, εκτός από πιο βαριά μνημόνια και αντιλαϊκούς νόμους, άλλη διάσταση στην απάτη, στη προβοκάτσια, στην σπέκουλα, στην αηδία, στην αλητεία και στην ξετσιπωσιά! Με αυτόν τον τρόπο ελπίζουν οι Συριζαίοι να ξαναπάρουν τις εκλογές. Μόνο με τη σπέκουλα και τη βρωμιά οι Συριζαίοι μπορούν να ελπίζουν ότι θα κερδίσουν μια Νέα Δημοκρατία η οποία έχει για αρχηγό της ένα «παρατράγουδο» που όμοιό του δεν βρέθηκε ποτέ σ’ αυτήν τη θέση!