26 Αυγ 2013

Πως τα ΜΜΕ υμνούν και φτιάχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νεολαία του!

Πως τα ΜΜΕ υμνούν και φτιάχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νεολαία του!

Το καλοκαίρι ανάμεσα στα μπάνια έπεσε στο μάτι μου αυτό το άρθρο-αγιαστούρα-ύμνος του Έθνους για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νεολαία του.

Ξεκινάει κάπως έτσι..

Με έναν μοναδικό τρόπο περισσότερα από 1.000 παιδιά ηλικίας από 16-32 ετών κατάφεραν να κατεβάσουν την πολιτική... στην άμμο, να ανάψουν γύρω της φωτιές και να συζητήσουν για όσα τους καίνε! Στο δεκαήμερο που διήρκεσαν αυτές οι άλλου τύπου διακοπές των νέων και εφήβων, κάτω από τα πεύκα, πλάι στις σκηνές, ακόμη και στη θάλασσα για κολύμπι, βρέθηκαν πολλοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθηγητές, καλλιτέχνες, αθλητές, αλλά και ντόπιοι νεολαίοι, που θέλησαν να έρθουν σε επαφή με συνομηλίκους τους. Μαζί τους και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, που... επιθεώρησε το κάμπινγκ το πρωί της Πέμπτης.

Εδώ οι ύμνοι για όποιον θέλει να το δει.

Από τις φωτογραφίες πάντως 1000 ανθρώπους δεν το λες αλλά για να το λένε, το κρατάμε.

Η ΚΝΕ που έκανε 3ημερο στη Σούδα 20 μέρες πριν με τον πενταπλάσιο κόσμο, με συζητήσεις, συγκεντρώσεις, ολοήμερες διαδηλώσεις δεν πούλησε. Ούτε αράδα δε βρέθηκε στο Έθνος και γενικά.

Στη φωτογραφία κάτω βλέπουμε τη συμμετοχή στις συζητήσεις και βγάζουμε τα συμπεράσματα μας... Μαντέψτε ποια φωτογραφία είναι το camping της αγιαστούρας..

Και υπάρχουν και οι παρακάτω φωτογραφίες από τη Σούδα που κάλλιστα μπορούν να συγκριθούν με αντίστοιχες του φευγάτου ουάου-σούπερ ντούπερ camping του ΣΥΡΙΖΑ!

Τώρα γιατί έγινε σαλονάτο άρθρο η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΚΝΕ, ας το εξηγήσουν τα συγκροτήματα.. Μα με το ζόρι να στήσουν νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ; 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ