3 Σεπ 2013

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΤΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΚΙ

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ

 
 
«Δεν θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια των μονοπωλίων»
 
Παιδιά του λαού, στρατιώτες που υπηρετούν σε ελληνικά στρατόπεδα, εκφράζουν με επιστολές τους, την έντονη καταδίκη στο σχεδιαζόμενο πόλεμο στη Συρία και τη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτόν.
Δηλώνουν ότι  
«οι Έλληνες φαντάροι δεν θα γίνουμε κρέας για τα κανόνια των μονοπωλίων που πυροδοτούν τους πολέμους για να αυξάνουν τα κέρδη τους».

Συγκεκριμένα:
  • Οι στρατιώτες που υπηρετούν τη θητεία τους στο στρατόπεδο «Βερτσώνης» στηΛήμνο, σημειώνουν πως «αποφασίσαμε να στείλουμε αυτό το γράμμα για να ακουστεί η αντίθεσή μας στις πολεμικές ετοιμασίες ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ ενάντια στο συριακό λαό».
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή ΕΔΩ.
Προεπισκόπηση
  • Στρατιώτες από τη 193η Μοίρα Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (Μ.ΠΕΠ.) στην Ελευθερούπολη Καβάλας με επιστολή τους ενώνουν τη φωνή τους με το λαϊκό κίνημα και απαιτούν: 
- Καμία εμπλοκή, καμία συμμετοχή της Ελλάδας στη σχεδιαζόμενη ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία.
- Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας.
- Να μη δοθεί καμία διευκόλυνση σε ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, ούτε σε υποδομές ούτε σε ανθρώπινο δυναμικό εναντίον της Συρίας ή οποιασδήποτε άλλης χώρας της περιοχής.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή ΕΔΩ.
Προεπισκόπηση
  • Φαντάροι που υπηρετούν στην Ίλη Στρατηγείου της 20ής Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα σημειώνουν:
«Είμαστε στρατιώτες, παιδιά του ελληνικού λαού, που υπηρετούμε στην Ίλη Στρατηγείου, της 20ής Τεθωρακισμένης Μεραρχίας στην Καβάλα.
Δηλώνουμε την κατηγορηματική μας αντίθεση στην επικείμενη στρατιωτική επίθεση στη Συρία, καθώς και σε οποιαδήποτε συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή. Ο λαός μας δεν θέλει να πνίξει στο αίμα άλλους λαούς... Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών».

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή τους ΕΔΩ.
Προεπισκόπηση
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ