3 Ιουλ 2017

Ακροαριστεροί μαχαίρωσαν μετανάστη!

       


Τρεις ακροαριστεροί επιτέθηκαν και αφού πρώτα ξυλοκόπησαν κατόπιν μαχαίρωσαν, την Πέμπτη 29 Ιούνη, στο Μενίδι, μετανάστη εργάτη γης ηλικίας 46 ετών. Οι ακροαριστεροί καταδίωξαν τον μετανάστη την ώρα που κατέβηκε από το λεωφορείο 724 για να πάει στη δουλειά του. Η επίθεση έγινε κοντά στη Λεωφόρο Καραμανλή και οι τρεις τραμπούκοι της άκρας αριστεράς, που φορούσαν κόκκινες μπλούζες, έφτασαν εκεί με κόκκινο Lada αυτοκίνητο, Σοβιετικής κατασκευής.
Οι δύο από αυτούς κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, έτρεξαν προς το μέρος του, τον έριξαν κάτω σπρώχνοντάς τον από πίσω και τον χτύπησαν με γροθιές. Όταν σηκώθηκε τον έριξαν ξανά κάτω και τον χτύπησαν. Την τρίτη φορά που σηκώθηκε, ένας έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στο πόδι. Σταμάτησαν μόνο με την επέμβαση διαφόρων δεξιών και ακροδεξιών πολιτών οι οποίοι δεν ανέχθηκαν να βλέπουν την κακοποίηση και το μαχαίρωμα του μετανάστη από τους τραμπούκους της αριστεράς. Ο χτυπημένος μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.
Οι αυτόπτες μάρτυρες οι οποίοι γλίτωσαν τον μετανάστη από τα χέρια των κομμουνιστοσυμμοριτών και οι οποίοι όπως γράψαμε παραπάνω διαπνέονται από πατριωτικά και φιλειρηνικά αισθήματα, δήλωσαν ότι οι τραμπούκοι που έκαναν την επίθεση εμφορούνταν από κομμουνιστικά ιδεώδη και ορκίστηκαν στον Χριστό και στην Παναγία ότι το κόκκινο Lada που ξεφόρτωσε τους τραμπούκους οι οποίοι έδειραν και μαχαίρωσαν τον μετανάστη είχε στο ταμπλό του πίσω παραθύρου σημαίες του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ!
Θα σκεφτεί κανείς τι βλακείες είναι αυτές που γράφουμε για το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Πέμπτη όταν ακροδεξιοί καταδίωξαν, ξυλοφόρτωσαν και μαχαίρωσαν έναν μετανάστη εργάτη στο Μενίδι! Επειδή αφενός είμαστε αντικειμενικοί και θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα και από την πλευρά του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε ότι η βία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια προέρχεται από την ακροαριστερά και επειδή αφετέρου θέλουμε να τιμήσουμε τον μεγάλο αυτό πολιτικό άντρα που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης και τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας οδηγεί στην πρωθυπουργία με την ταχύτητα του φωτός, γράψαμε για το περιστατικό του Μενιδίου από την δική του οπτική γωνία! Τα όσα γράψαμε παραπάνω δηλαδή είναι μια είδηση με την ματιά του Κυριάκου Μητσοτάκη!
Καλώς να μας καθίσει στο σβέρκο και αυτός αφού από τον σβέρκο μας μόνο αυτός ο αντικειμενικός, φιλολαϊκός και αγαπησιάρης άνθρωπος έλειπε! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Ζήκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ