25 Ιουλ 2018

Ντροπή σας μειράκια της Αριστεράς, σας εξευτέλισε η Αλέκα

 

 Οταν οι υπουργοί έκαναν συσκέψεις και σόου η Αλέκα Παπαρήγα ήταν στην πρώτη γραμμή, συγκινητική. 

 
Ντροπή σας μειράκια της Αριστεράς, σας εξευτέλισε η Αλέκα | in.gr
 


Πηγαίνοντας μια βόλτα στην περιοχή της εθνικής τραγωδίας, στο Μάτι, εκτός από τις συγκλονιστικές εικόνες που έβλεπε κανείς από νωρίς το πρωί, εντύπωση έκανε και κάτι άλλο.

Μια γνώριμη φιγούρα δακρυσμένη, πνιγμένη στους καπνούς αλλά επίμονη εκεί. Να συμπαραστέκεται στους απαρηγόρητους κατοίκους των καμένων σπιτιών, να ρωτά, να δίνει κουράγιο, να προσπαθεί με όση δύναμη έχει να βοηθήσει.

Ηταν η Αλέκα Παπαρήγα, η πρώην γραμματέας του ΚΚΕ η οποία έχει σπίτι στην περιοχή και από το πρωί ήταν στην πρώτη γραμμή. Όχι με κάμερες και μπράβους μαζί της. Όχι με φανφάρες και κομματικούς ή κρατικοδίαιτους υπαλλήλους να της κρατούν τη βεντάλια και να της κάνουν αέρα. 


Λιτή, χωρίς πολλές κουβέντες ήταν εκεί, από την πρώτη στιγμή.

Γύρω στις 11 το πρωί μας ενημέρωσε το μειράκιο της Αριστεράς, ο κύριος Τζανακόπουλος ότι σπεύδουν στους τόπους της καταστροφής οι υπουργοί. Ο Σκουρλέτης, ο Τόσκας, ο Φάμελος, ο Σπίρτζης και πολλοί άλλοι. Πότε θα πήγαιναν στην περιοχή που κάηκαν αγκαλιασμένοι 26 άνθρωποι; Γύρω στις 12 το μεσημέρι για να δουν και οι ίδιοι τι ακριβώς έγινε.

Ντροπή. Αυτό μονάχα. Για τη φωτογραφία και τη δήλωση της στιγμής. Καλύτερα να μείνετε στα βολικά υπουργεία σας.

ΚΚΕ δεν είμαι, δεν είχα ποτέ σχέση με την κυρία Παπαρήγα. Αλλά όταν μια κυρία σχετικά μεγάλης ηλικίας εξευτελίζει με τέτοιο τρόπο τα μειράκια της Αριστεράς, τα κουτσαβάκια της κυβέρνησης, τότε πρέπει να το γράφουμε.

Γιατί οι αγωνιστές της ζωής είναι εντελώς διαφορετικοί από τους αγωνιστές της… πλατείας που έκαναν καριέρες πουλώντας ψέμα, τσαμπουκά και αναίδεια. 

Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ