2 Φεβ 2020

Σοκ – Συγκλονιστικές δηλώσεις δακρυσμένου κροκόδειλου: Ο Παύλος Πολάκης ανακαλύπτει τη Μόρια


Ανάμεσα στα θαύματα που έχει πετύχει η λαοπρόβλητη κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι ότι στο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκουν την όραση, τη μνήμη και τη μιλιά τους σε μια σειρά ζητήματα. Ένα από τα εμβληματικότερα είναι το στρατόπεδο της Μόριας, αυτό που επί πρώτης φοράς αριστερά ήταν ένας επίγειος παράδεισος όπου γινόταν μόνο ένας βιασμός το εξάμηνο. Στη χορεία όσων ανακάλυψαν τη φρίκη του κολαστηρίου και ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το στρατόπεδο, προχωρώντας στη συνέχεια σε οργισμένη ανάρτηση μετά φωτογραφικού υλικού, όπου ανέφερε:
«ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ !!!
»Μητσοτακη αυτή είναι η Μόρια ΣΟΥ!!!!
»Σύστημα σε συνειδητή προσπάθεια ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ….
»Θα πούμε πολλά, αυτά για πρώτη δόση».
Τι θέλει να πει ο ποιητής γιατρός; Ότι υπάρχει μια Μόρια του Μητσοτάκη και μια άλλη, προφανώς αυτή που προηγήθηκε, που δεν ήταν και τόσο σοκαριστική. Καταλαβαίνουμε βέβαια ότι το τιτάνιο έργο του πρώην υπουργού στην υγεία δεν του άφηνε καιρό να ασχολείται με μπαγκατέλες. Εξάλλου “τα βοθροκάναλα” δεν έδειχναν αρκετά συχνά τη Μόρια για να βρεθούν στο μικροσκόπιο του δραστήριου πολιτικού, άρα πού να το ξέρει. Πίστευε προφανώς στις διαβεβαιώσεις των συνάδελφών του ότι όλα βαίνουν ομαλώς ή τέλος πάντων κάνουν ό,τι μπορούν.
Το βασικό πρόβλημα βέβαια δεν είναι πρωτίστως τα δάκρυα κροκόδειλου του Πολάκη, όσο η μνήμη χρυσόψαρου πολλών ψηφοφόρων. Τουλάχιστον σε αυτή φαίνεται να ποντάρει ο ίδιος και το κόμμα του. Η ντροπή και η φρίκη της Μόριας συναγωνίζονται σε αθλιότητα τις εμετικές δικομματικές αψιμαχίες για το θέμα, με τη ΝΔ να ποντάρει σε φράχτες που θα θέτουν σε ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο τη ζωή των προσφύγων στα δουλεμπορικά και το ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει όψιμη ευαισθησία. Για να παραφράσουμε και μια σχετικά πρόσφατη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τις εκκενώσεις καταλήψεων: “Κι εμείς είχαμε κολαστήρια αλλά δεν κάναμε σόου”.
Ας μην τσακώνονται λοιπόν γαλάζιοι και ροζ διαχειριστές της φρίκης. Αυτή η Μόρια είναι δικιά τους και δικιά τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ