1 Ιουλ 2020

«Τις διαδηλώσεις δεν μπορείτε και δεν πρόκειται να τις σταματήσετε»

 (VIDEO)

Σε μία σειρά θέματα της επικαιρότητας αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Δελής σε παρεμβάσεις του σε εκπομπή της ΕΡΤ1, το πρωί της Τρίτης 30 Ιούνη.
Αναφερόμενος στις εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της «Novartis», ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε ότι μήτρα του σκανδάλου αυτού είναι η πολιτική που εμπορευματοποιεί το Φάρμακο και ανέδειξε τις μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, που δεν προχώρησαν στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης, ώστε να μπορεί να συνεχίζεται το παιχνίδι της δικομματικής αντιπαράθεσης για τα επιμέρους και όχι για την ουσία.
Ο Γ. Δελής στηλίτευσε την απόρριψη της τροπολογίας του ΚΚΕ για τη δωρεάν μετάδοση μηνυμάτων που αφορούν τη δημόσια υγεία από τα ΜΜΕ. 
Επίσης, σχολίασε και το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τον περιορισμό των διαδηλώσεων που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση. Όπως τόνισε ο κομμουνιστής βουλευτής, η κυβέρνηση έφερε αυτό το νομοσχέδιο επειδή γνωρίζει ότι το επόμενο διάστημα οι αντιδράσεις στην πολιτική της θα ενταθούν, ενώ απευθυνόμενος στον κυβερνητικό βουλευτή που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής ξεκαθάρισε ότι «τις διαδηλώσεις δεν μπορείτε και δεν πρόκειται να τις σταματήσετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ