21 Απρ 2012

Μια “επέτειος” που διδάσκει


Μια “επέτειος” που διδάσκει
Το στρατιωτικό πραξικόπημα, δεν είχε τη στήριξη μόνο των ΗΠΑ και ΝΑΤΟ αλλά και της αστικής τάξης της χώρας μας προκειμένου  να επιβάλλουν στο λαό τα αντιδραστικά τους σχέδια.
Οι στρατιωτικές δικτατορίες αποτέλεσαν πάντα λύσεις  για την πλουτοκρατία όταν με τα κοινοβουλευτικά μέσα δεν μπορούσε να προωθήσει τα αντιλαϊκά σχέδια.
Η στρατιωτική  χούντα κατάφερε να επιβληθεί γιατί δεν βρήκε έγκαιρα απέναντί της έναν οργανωμένο και αποφασισμένο λαό να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και να παλέψει για το δίκιο του.
 Αντίθετα, η πραγματική δύναμη του λαού ήταν υπονομευμένη από αυταπάτες και από το κλίμα υποταγής και μοιρολατρίας.
Σήμερα είναι επιτακτική ανάγκη οι εργαζόμενοι και τα φτωχά λαϊκά στρώματα με τον αγώνα και την ψήφο τους να υψώσουν πιο αποφασιστικά το ανάστημά τους στη δικτατορία των μονοπωλίων, ΕΕ και τους άλλους μηχανισμούς εξουσίας της αστικής τάξης, που θέλουν να τους αλυσοδέσουν για να τους επιβάλλουν την εξαθλίωση.




Η Εργατική Τάξη και οι σύμμαχοί της, πρέπει να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα και να καταλήξουν στα απαραίτητα διδάγματα, από την ξενοκίνητη επιβολή για εφτά χρόνια μιας στρατιωτικής χούντας, που πήγε τη χώρα πολλά χρόνια πίσω και έφτασε στην μεγάλη προδοσία σε βάρος της Κύπρου.


Οι εκλογές της 6ης Μάη, δίνουν την ευκαιρία στο λαό μας, λίγες μέρες μετά την “επέτειο” της χούντας της 21ης Απρίλη, να δείξει στα αστικά και οπορτουνιστικά κόμματα ότι ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ