22 Αυγ 2013

«ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:

«ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ» - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Την επιστροφή των 5.000 ευρώ που είχε λάβει πριν λίγες μέρες με τη μορφή δωρεάς από τα φασιστοειδή της «Χρυσής Αυγής» ανακοίνωσε χτες η περιβαλλοντική οργάνωση «Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ», αναγνωρίζοντας, όπως αναφέρει, ότι «αποτελεί σφάλμα η αποδοχή της». Στην ανακοίνωση αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα ότι «καμία οικονομική ανάγκη όσο επιτακτική κι αν είναι, δεν επιτρέπεται να καλύπτεται με τις ενέργειες που προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα ή συγχύσεις στην κοινωνία, ιδίως σε καιρούς κρίσης».
ΕΝΑΣ 52ΧΡΟΝΟΣ δολοφονήθηκε από την ίδια του τη γυναίκα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα προχθές στην περιοχή Κάμπος Ορεστιάδας. Οπως έγινε γνωστό, το θύμα πήγε στο σπίτι ενός 68χρονου όπου διέμενε η 29χρονη και μετά από λογομαχία, τον πυροβόλησε με καραμπίνα στην κοιλιακή χώρα και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη, φέρεται να είχε τραυματίσει το θύμα πριν λίγες βδομάδες με μαχαίρι. Η αστυνομία συνέλαβε τόσο την 29χρονη όσο και τον 68χρονο ο οποίος κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία.
ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ: Σταματημό δεν έχουν οι έλεγχοι της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας για την παράνομη στάθμευση. Προχθές, βεβαιώθηκαν συνολικά 942 παραβάσεις εκ των οποίων, 580 σε επιβατικά αυτοκίνητα, 23 σε ταξί, 323 σε μοτοσυκλέτες και 16 σε φορτηγά. Μάλιστα, αφαιρέθηκαν 42 ζευγάρια πινακίδες κυκλοφορίας από αυτοκίνητα και επτά από δίκυκλα.
ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ προχώρησαν αστυνομικοί στην Κασσάνδρεια Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις. Οπως ανακοινώθηκε, οι έλεγχοι έγιναν σε διάφορες τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής, προχθές το βράδυ και χθες τα ξημερώματα, κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Από τους πέντε συλληφθέντες, οι τρεις κατηγορούνται για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, ένας για τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένας για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος.
ΔΥΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ από τη Συρία συνελήφθησαν προχθές το πρωί στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από τη χώρα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε πως είχαν στην κατοχή τους δύο πλαστά διαβατήρια Δανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ